mama płci męskiej
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja nawet dobrze. Myślałam że będzie o wielie gorzej po cc.@lolak I jak się czujesz? A jak dziewczynki?
W miarę dobrze. Ale poszłam dziś sprawdzić szyjkę, żeby się uspokoić i jest wszystko w porządku. Powiedziałam mu o tych twardnieniach i stwierdził, że wyśle mnie do szpitala i zatrzymali mnie na obserwację...No ja nawet dobrze. Myślałam że będzie o wielie gorzej po cc.
Dziewczynki jak na razie dość grzeczny. Jedzą i śpią.
Jak ty się czujesz?
Duze dzieciaki juz i jak dzisiaj? Dostalas nospe i magnez czy cos wiecej? Daj znac po obchodzie.W miarę dobrze. Ale poszłam dziś sprawdzić szyjkę, żeby się uspokoić i jest wszystko w porządku. Powiedziałam mu o tych twardnieniach i stwierdził, że wyśle mnie do szpitala i zatrzymali mnie na obserwację...
Bynajmniej wiem, że dzieci mają ok 2kg i 2,3kg
Jutro może czegoś więcej się dowiem. Zobaczymy.
No na prawdę super wagą. Może i dobrze że zatrzymali. Zawsze maluszków sprawdzą i ty spokojniesza. Jak długo będziesz pod obserwacją?Jestem wręcz zaskoczona z tej wagi, ale pozytywnie wszystko jest dobrze. KTG super, szyjka niby 35mm. Żadnych leków nie dostałam. Mam tylko tą luteinę dopochwowo od mojego gina i tyle. A Nospe to jak za mocno będzie mnie chwytało to sama biorę, bo pytałam się mojego lekarza. A ordynator zachwycony z wiadomości, że będzie poród naturalny
No jak na razie jest ok. Mam czas posprzątać, ugotować. Do siebie szybko doszłam. Dziewczynki grzeczny. Jedzą głównie z butelki.@lolak Co tam....jak radzicie sobie z karmieniem? Jak Twoje zdrowie, doszłaś już do siebie?
Jestem ciekawa jak to bedzie z dwójką na raz
I tak już bym chciała swoje szkraby tulić ale muszę jeszcze trochę poczekać, żeby były w jak najlepszej formie te maluszki.
Liczne maluszki.... aż tęsknię za czasami gdy były takie małe [emoji7][emoji848][emoji847]No jak na razie jest ok. Mam czas posprzątać, ugotować. Do siebie szybko doszłam. Dziewczynki grzeczny. Jedzą głównie z butelki.
No i patrzę na nich i nie wierzę w ten cud. Że mam aż dwie.Zobacz załącznik 930914
A jak Ty się czujesz?