U mnie z poczatku tez jeden byl bardziej butelkowy, a drugi zdecydowanie cyckowy i z butli nie umial pic. Teraz im wszystko jedno, byleby jesc a jak Ty sie czujesz? Masz juz obie przy sobie?Już nie. Doktor mówił że pięknie przybierają. Tylko że jedna nie chce cycka ,a druga już tak.ale i tak karmione mm.
reklama
mama płci męskiej
Fanka BB :)
Śliczne te królewny pozdrawiamyJuż nie. Doktor mówił że pięknie przybierają. Tylko że jedna nie chce cycka ,a druga już tak.ale i tak karmione mm.Zobacz załącznik 929053
A ja mam nadzieję, że dotrzymam chociaż do tego 36tyg, bo strasznie twardnieje mi już brzuch i boję się, że teraz praktycznie każdego dnia chcą wyjść....masakra. Biorę Nospe i leżę, ale to za dużo nie daje
Wizyta aż 10 stycznia, ale pójdę szybciej, bo się strasznie boję. A jak już za dużo będzie się działo to prosto na szpital.
Mnie cały czas twardnial. Już bez noszy nie szłam spać, bo był tak nawet,że nie mogłam zasnąć.Śliczne te królewny pozdrawiamy
A ja mam nadzieję, że dotrzymam chociaż do tego 36tyg, bo strasznie twardnieje mi już brzuch i boję się, że teraz praktycznie każdego dnia chcą wyjść....masakra. Biorę Nospe i leżę, ale to za dużo nie daje
Wizyta aż 10 stycznia, ale pójdę szybciej, bo się strasznie boję. A jak już za dużo będzie się działo to prosto na szpital.
Ty masz termin na luty. To który to teraz tydzień?
mama płci męskiej
To może dotrwam Dziś dokładnie 33+4
No to jeszcze trochę. Musisz wytrzymać. Staraj się jak najwięcej odpoczywać.To może dotrwam Dziś dokładnie 33+4
mama płci męskiej
Właśnie wiem i staram się jak najwięcej. Teraz już z każdego skończonego dnia się cieszę ja dam radę..oby dzieci chciały jeszcze chociaż dwa tyg w brzuchu posiedzieć
Będzie dobrze. Trzymam za was kciuki. Ja też ostatnio cieszyłam się z każdego dnia spędzonego w trojpaku.Właśnie wiem i staram się jak najwięcej. Teraz już z każdego skończonego dnia się cieszę ja dam radę..oby dzieci chciały jeszcze chociaż dwa tyg w brzuchu posiedzieć
reklama
mama płci męskiej
Suuper No i w sylwestra będziecie się w domu bawićJa idę do domu. Wypuszczają nas. Zrobili USG z dziewczynami wszystko w porządku.
Podziel się: