reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
25.09.2018
Godz 10.15 córeczka 1950g
Godz.10.16 synek 2400g.
Po 3 dniach bólu krzyzowego, rano rozwarcie i krwawienie i decyzja o natychmiastowej cesarce.
Dostały po 10pkt. Teraz dogrzewaja się i nabierają cialka :)
GRATULACJE ładna waga maluszków, który to tc u Ciebie był.
Zdrówka dla maluszków i siły dla mamy.

25.09.2018
Godz 10.15 córeczka 1950g
Godz.10.16 synek 2400g.
Po 3 dniach bólu krzyzowego, rano rozwarcie i krwawienie i decyzja o natychmiastowej cesarce.
Dostały po 10pkt. Teraz dogrzewaja się i nabierają cialka :)
Super!! Gratulacje! [emoji7][emoji7]

Niezła waga! Ja mam dziś 36+5. Od tygodnia jestem w szpitalu. Niby nic się nie działo, ale gin chciał się upewnić, że łożysko jednego dzidziola ma przepływy ok. W szpitalu było dobrze. Codziennie mam 3x KTG, profilaktycznie. Wychodzi wzorowo :)
Miałam iść do domu we wtorek, ale stwierdzili, że płytki mam trochę niskie (80-110 tys.) i wolą mnie mieć na miejscu. Tym bardziej, że za 4-5 dni wracalabym do szpitala na cc.

Dzisiaj podali sterydy na płuca dzieci. Twierdzą, że oni są mali, wyciągani będą w 37 tc i na wszelki wypadek chcą wzmocnić plucka. Podobno nie zaszkodzi, a może pomóc. Czy komuś z Was też podawali na tak zaawansowanym etapie ciąży?

Dzieciaki tydzień temu miały 2300 g.

reklama
Aha ;-) ja byłam dziś u swojego potwierdził parkę. Rosną dobrze i dość podobnie. A tak powiedział, że jest w porządku. Ale dokładniej zobaczę na prenatalnych.
No ja jestem po wizycie. Dzieciaki nie dali się zmierzyć. Tylko główki bylo widać, no i dalej nie wiem do końca kto będzie. Ale dostalam piękny filmik, jak oni do siebie rączki ciągną. To jest niesamowite. .
Echo będę miała aż w 30 tyg. Więc jeszcze trochę czasu minie.

Do góry