No u mnie cisnienie tez z rana, tylko taki skaczące, to niski to wysokie. Po południu juz OK. Dzis fajnie ochłodziło się. I rano lepiej się czulam. I serce tez czasami walu tak jak by miało wyskoczyć.@lolak - ja codziennie tak do 11:00 nie mogę się podniesc. Walcze z niskim ciśnieniem. Ok 11:00-12:00 juz jest ok, ale rano dramat. A w ciazy jak mi bije serce to caly lewy cycem mi podskakuje
reklama
gorzkosia7
Zaangażowana w BB
No z tym szpitalem to nie wiem .moj lekarz dobry jest tyle ze malomowny. Moze w przyszly piatek dowiem sie cos wiecej.Dziwnie,że do 38 tyg lekarz Cię trzyma,ale chyba wcześniej do szpitala idziesz? Zawsze lepiej być już pod opieką gdyby coś miało się zacząć dziać.
martynka711
Zaciekawiona BB
Wypytaj go o wszystko,malomowny to on może być w domu,powinien Cię informować co kiedy i dlaczego,ja mojego miele na bieżącoNo z tym szpitalem to nie wiem .moj lekarz dobry jest tyle ze malomowny. Moze w przyszly piatek dowiem sie cos wiecej.
ania_ka87
Fanka BB :)
No z tym szpitalem to nie wiem .moj lekarz dobry jest tyle ze malomowny. Moze w przyszly piatek dowiem sie cos wiecej.
ani ja ani lekarz nie widzimy potrzeby zebym wczesniej sie kladla... przeciez jak cos sie bedzie dziac to wiadomo ze jade na ip i tyle...
gorzkosia7
Zaangażowana w BB
Wielkie gratulacje duzo sil i cierpliwosci. A dziewczynki duze. duzo zdrowka niech rosna i daja duzo radosci rodzicom.Dziewczyny my też już w domu. 25 lipca o 10.02 przyszła na świat nasza wymarzona Alicja z wagą 3200 i 55 cm, minutę później kolejne marzenie Amelia 3080 i 59 cm. Dziewczynki początkowo strasznie traciły na wadze,powyżej 10 % Ale teraz jesteśmy już w domu i nadrabiamy wagę.
Największym problemem jest karmienie. Że względu na to że dziewczynki chudly przeszliśmy na butlę że ściąganym mlekiem mamy. Mam pytanie do mam bliźniakowych, dziewczyny jak Wy karmicie? Piersią zajmowało to zdecydowanie za dużo czasu i co gorsze dziewczynki były rozdrażnione i niedojedzone.
gorzkosia7
Zaangażowana w BB
No w sumie mi tez sie nie widzi lezec w szpitalu przed i ten tydzien 38 troche przeraza ale im dluzej w brzuchu tym krocej po porodzie beda nas trzymac a wiadomo lepiej w domku nawet do sil dojsc.ani ja ani lekarz nie widzimy potrzeby zebym wczesniej sie kladla... przeciez jak cos sie bedzie dziac to wiadomo ze jade na ip i tyle...
Gratulacje! Duzo sil i zdrowia dla Was dziewczynyDziewczyny my też już w domu. 25 lipca o 10.02 przyszła na świat nasza wymarzona Alicja z wagą 3200 i 55 cm, minutę później kolejne marzenie Amelia 3080 i 59 cm. Dziewczynki początkowo strasznie traciły na wadze,powyżej 10 % Ale teraz jesteśmy już w domu i nadrabiamy wagę.
Największym problemem jest karmienie. Że względu na to że dziewczynki chudly przeszliśmy na butlę że ściąganym mlekiem mamy. Mam pytanie do mam bliźniakowych, dziewczyny jak Wy karmicie? Piersią zajmowało to zdecydowanie za dużo czasu i co gorsze dziewczynki były rozdrażnione i niedojedzone.
mama płci męskiej
Fanka BB :)
@walczaca o szczescie Gratulacje i zdrówka życzymy we trójkę!!
reklama
Hej, czy możecie mi orientacyjnie napisać co ile macie lub mialyscie wizyty z USG z blizniakami i jaki był mniej więcej koszt takiej wizyty? Ja chodzę co 3 tyg jak do tej pory (a jestem w 13tc) i każda wizyta to koszt ponad 400zl i zastanawiam się, czy to normalne ceny ...
Podziel się: