reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
@lolak - ja codziennie tak do 11:00 nie mogę się podniesc. Walcze z niskim ciśnieniem. Ok 11:00-12:00 juz jest ok, ale rano dramat. A w ciazy jak mi bije serce to caly lewy cycem mi podskakuje :D

Naprawdę koszmar. Ale nie da się o tym nie myśleć. Ja strasznie boje się cesarki. Rozmawiałam już o tym z moim lekarzem, ale mówi ze wszystko zależy od ułożenia dzieci pod koniec.

spokojnie cc nie jest straszne :)przynajmniej dla mnie jest wybawieniem ;)
to bedzie moja trzecia, kazda bez komplikacji, od razu wszystko robilam w domu i przy dzieciach sama, w tym po drugim przy dwojce ;) zawsze super sie goilo :) takze nie martw sie na zapas ;-) ;)

ja mam wizyte jeszcze 16 sierpnia i 24 sierpnia i mam nadzieje na cesarke jednak 31 sierpnia ale jak bedzie trzeba to jakos sie chyba dokulam do tego 7 wrzesnia :p
Pewnie ze dasz radę. Ja wczoraj sie wyplakalam wyzalilam a dzis juz lepiej i mysle ze tez dam rade tyle ze do 12 wrzesnia.ale zobaczymy co mi za tydz na wizycie powie

reklama
Do góry