U mnie tez dzis nieznośnie, a to dopiero 8...Fatalnie dziś spałam kladlam się z bólem głowy i wstałam z bólem głowy... I nadal ten upał...
reklama
Hej.
Ja jestem po trzecim prenatalnym. Syn juz tez gkowkowo ulozony. Przeplywy super, cojest bardzo wazne w przypadku synka, bo ma pepowine dwuprzeplywowa zamiast trzy. Waza po 1300 g. Szyjka dluga, zamknieta. Wszystko w porządku
Ja jestem po trzecim prenatalnym. Syn juz tez gkowkowo ulozony. Przeplywy super, cojest bardzo wazne w przypadku synka, bo ma pepowine dwuprzeplywowa zamiast trzy. Waza po 1300 g. Szyjka dluga, zamknieta. Wszystko w porządku
zuzik85
Fanka BB :)
@apostrofa cieszę się, że takie dobre wieści
martynka711
Zaciekawiona BB
Ku mojemu zdziwieniu ochlodzilo się dziś...Zrobiłam pranie i nawet obiad,na raty,ale jest Ale co mi maluchy wciskają kopy po pęcherzu... :/
ania_ka87
Fanka BB :)
Naprawdę koszmar. Ale nie da się o tym nie myśleć. Ja strasznie boje się cesarki. Rozmawiałam już o tym z moim lekarzem, ale mówi ze wszystko zależy od ułożenia dzieci pod koniec.
spokojnie cc nie jest straszne przynajmniej dla mnie jest wybawieniem
to bedzie moja trzecia, kazda bez komplikacji, od razu wszystko robilam w domu i przy dzieciach sama, w tym po drugim przy dwojce zawsze super sie goilo takze nie martw sie na zapas
gorzkosia7
Zaangażowana w BB
Pewnie ze dasz radę. Ja wczoraj sie wyplakalam wyzalilam a dzis juz lepiej i mysle ze tez dam rade tyle ze do 12 wrzesnia.ale zobaczymy co mi za tydz na wizycie powieja mam wizyte jeszcze 16 sierpnia i 24 sierpnia i mam nadzieje na cesarke jednak 31 sierpnia ale jak bedzie trzeba to jakos sie chyba dokulam do tego 7 wrzesnia
reklama
martynka711
Zaciekawiona BB
Aż zazdroszczę, ja do końca września muszę jeszcze poczekaćja mam wizyte jeszcze 16 sierpnia i 24 sierpnia i mam nadzieje na cesarke jednak 31 sierpnia ale jak bedzie trzeba to jakos sie chyba dokulam do tego 7 wrzesnia
Podziel się: