reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej!
Ja nie będę ubierać tak samo bo będzie parka [emoji14]
Poza tym mam sporo ubranek po synku w neutralnych kolorach, ewentualnie dla dziewczynki coś "kobiecego" dokupie ;)

:*

moje tez maja po chlopcach, ale przejrzalam to przedwczoraj i okazalo sie ze po dwoch jeden za drugim tak wynosili ze wcale tego duzo nie zostalo a i tak glownie takie po domu, bo wszystko lepsze to juz takie typowo meskie kupowalam no i daje siostrze co w lipcu rodzi ;)

Hej . Ponawiam pytanie. Czy sa na forum mamy z Warszawy ? I gdzie prowadza/ prowadziły ciaze ? I gdzie rodziły / beda rodzic ? Czy tylko dla mnie nienormalne jest siedzenie 3-5 godz pod gabinetem w dniu wczesniej umówionej na konkretna godz wizyty ? Jestem wykończona samymi usg i kontrolami a ciaze mam ciezka ...

Hej . Ponawiam pytanie. Czy sa na forum mamy z Warszawy ? I gdzie prowadza/ prowadziły ciaze ? I gdzie rodziły / beda rodzic ? Czy tylko dla mnie nienormalne jest siedzenie 3-5 godz pod gabinetem w dniu wczesniej umówionej na konkretna godz wizyty ? Jestem wykończona samymi usg i kontrolami a ciaze mam ciezka ...
Ja nie jestem z Warszawy ale rodzić planuję na Wołoskiej w MSWiA

A my po wizycie. Dziś 33 tc i dziewczęta ważą 2053 g i 1993 g [emoji173] szyjka ok. Kolejna wizyta już za tydzien aby sprawdzić czy wszystko nadal w porządku:-) podobno waga dość spora jak na bliźniaczą ciążę:-)
Gratulacje :) bedziesz miala duzo do noszenia przez najblizsze tygodnie ;)

Cisza jakas nastala:confused: u.mnie na liczniku 26 tyg bez 1 dnia a juz ciezko i twardnieje brzucho jak dluzej pochodze czy cos porobie mam nadzieje ze wszystko ok a wizyta dopiero za tydz:hmm:. A co u was ?

reklama
ja juz sie czuje jakbym byla w 9 m-cu, taki brzuch...a to dopiero 28 tydzien leci...
Mam podobnie a dopiero 22 skonczylam ;)
Cisza jakas nastala:confused: u.mnie na liczniku 26 tyg bez 1 dnia a juz ciezko i twardnieje brzucho jak dluzej pochodze czy cos porobie mam nadzieje ze wszystko ok a wizyta dopiero za tydz:hmm:. A co u was ?
A bierzesz cos na to twardnienie? Mnie lekarz kazal magnez brac zeby te skurcze ustaly.

Do góry