ania_ka87
Fanka BB :)
Jesli cie to pocieszy to tez miałam w czasie ciąży torbiel na jajniku wielkości mandarynki i w czasie jej trwania calkowicie sie wchłonął . Glowa do góry bo to w niej wszystko siedzi tak jak ten twój pech. Uwierz po porodzie będzie dużo trudniej. Nadal nie śpię pobudki co 3 godzinki. Maz wyprowadził sie na sofę. Nerwowo w domu. Na szczęście dzieci uśmiechają sie do nas i o wszystkich złych chwilach zapominamy.
ha ja od 3 lat nie przespalam calej nocy na dzien dzisiejszy pomimo ciazy i tak wstaje z 3-4 razy do dzieci na pewno ale pociesze mozna sie do tego przyzwyczaic i normalnie zyc ja bym mojego zabila jakby sie na kanape wyniosl on tez wstaje w nocy
Dziewczyny mam pytanie do tych z Was , ktore juz urodziły badz juz wiedza , ze beda miec parke, oraz maja juz córcię i syna. Czy czuliście różnice miedzy ciąża z corka a synem ? ( ja tak, zupełnie inne smaki itp ) i jak wtedy w bliźniaczej ? Ja od poczatku czulam , ze nosze chłopca ale jeszcze zyje nadzieja , ze drugie to dziewuszka , Chociaz czuje „ smaki chłopięce „ tylko ... Pozdrawiam
ja mam juz dwoch synow a teraz beda dwie dziewczynki i mam inne smaki ale bez przesady w pierwszej nie ruszylam sledzia w drugiej kaszanki a teraz pije litrami doslownie sok pomaranczowyzgrzewka na tydzien... po ciazy chyba nie bede mogla patrzec na ten sok no i teraz na slodkie chyba mam czesciej ochote ale jak w kazdej ciazy nie wymiotowalam ani razu ani nic z tych rzeczy zoladkowych