madzia842
Fanka BB :)
Dzięki za rade napewno skorzystam. Moira a ty już wiesz kogo nosisz pod sercem? Jeśli tak to w którym tygodniu się dowiedziałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja do 18tc brałam 3x1 duphaston i 3x1 luteinę dowcipną od samiuśkiego początku (tzn od dnia transferu). Potem gin włączył magnez 3x1 a potem 3x2 który jem do tej pory. No i witaminki Feminatal. Poza tym nic.dziewczyny, mam do Was pytanie..czy jesteście otoczone jakąś specjalną "ochroną" przez lekarzy??Jakieś leki czy coś??
Ja miałam erytrocyty 3 i jak pisałam wcześniej po tygodniu mocz czyściutkiA przy cesarskim cięciu też dziecko może się zarazić czy tylko przy naturalnym porodzie? Mój ginekolog już zasugerował mi że będzie cesarka. Z kolei w necie przeczytałam ze jak się ma erytrocyty od 0-3 to świadczy o niegroźnej infekcji. Juz całkiem jestem głupia, więc poradze się gina i nie zapomne się zapytać o to co ty miałaś, dzięki
o jejku dużo tego bierzesz, ja nie biorę nic czasami tylko jak brzuszek zaboli to ratuję się no-spąIga24 - witaj :-) W którym jesteś tygodniu?
Ja do 18tc brałam 3x1 duphaston i 3x1 luteinę dowcipną od samiuśkiego początku (tzn od dnia transferu). Potem gin włączył magnez 3x1 a potem 3x2 który jem do tej pory. No i witaminki Feminatal. Poza tym nic.