reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

Anulka dzięki, to czekam na jakieś wieści, ja narazie znalazłam fajną hurtownie na struga tam jest dosłownie wszystko dla dzidziusiów, najpierw tam się wybiorę. Pozdrawiam
To wlasnie tam bylam i stal jeden wozek blizniaczy, albo 2 moze..slyszalam z opinii ze ta hurtownia jest najtansza i wszystko dostac mozna.Ale od pazdziernika ja przenosza gdzie indziej, gdzies do centrum..A ja w sumie na struga mam najblizej.. W miescie sa 3 niedaleko siebie.Bede musiala pojezdzic.

reklama
Hallo mamusie co z Wami?! Tak zagladam od paru dni a tu sie nic nie dzieje:eek:
Jak tam sie czujecie? Ja nie chce zapeszac, ale naprawde super sie czuje! I wszsycy sie dziwia ze 6 miesiac i dwojeczka a taki maly mam brzuch!Ale dla mnie on jest wieelki:-D

23Marta a kupilas moze juz wozek dla chlopcow? Bo my dalej nic nie mamy, ani wozka ani lozeczek!..

Witajcie u mnie brzucho coraz większy, wydaje mi się że z minuty na minutą coraz większy, zaczyna mi już się robić trochę ciężko, brzusio zaczyna boleć ale wtedy ratuję się no-spą a dzieciaczki wariują strasznie kopią na zmianę a gdy kładę się spać to szaleją obydwoje. Pozdrawiam

Musze sie Was poradzic co do wozka..bo kolezanka, doswiadczona matka powiedziala mi zeby zwracac uwage przy zakupie wozka zeby najlepiej byl 3-funkcyjny..gondolka, nosidelka do auta i spacerowe siedzonka..bo najlepiej wypiac nosidelka ze stelazu i do auta dzieci z nimi wlozyc a sam stelaz do bagaznika..ale wlasnie jezeli chodzi o te bliznicze wozki to takich nie ma..jedyny jaki znalazlam z noseidelkami to: taniewozki-net JANE TWINTWO 2xSTRATA H61 PROMOCJA (747729865) - Aukcje internetowe Allegro
Ale on dziwnie wyglada..wolalabym zeby dzieci obok siebie byly a nie jedno za drugim..a z fotelikami do auta innych nie widzialam..

Polecam Ci wózek firmy TAKO Jumper Duo, dzieciaczki są obok siebie i foteliki można dopiąć jedyna wada tego wózka jest szeroki bo ma 92cm szerokości (jakoś tak nie pamiętam dokładnie), jest naprawdę ładniutki, oczywiście te z nowej kolekcji "we love kids" (z sercem). Pozdrawiam

Musze sie Was poradzic co do wozka..bo kolezanka, doswiadczona matka powiedziala mi zeby zwracac uwage przy zakupie wozka zeby najlepiej byl 3-funkcyjny..gondolka, nosidelka do auta i spacerowe siedzonka..bo najlepiej wypiac nosidelka ze stelazu i do auta dzieci z nimi wlozyc a sam stelaz do bagaznika..ale wlasnie jezeli chodzi o te bliznicze wozki to takich nie ma..jedyny jaki znalazlam z noseidelkami to: taniewozki-net JANE TWINTWO 2xSTRATA H61 PROMOCJA (747729865) - Aukcje internetowe Allegro
Ale on dziwnie wyglada..wolalabym zeby dzieci obok siebie byly a nie jedno za drugim..a z fotelikami do auta innych nie widzialam..
Szczerze mówiąc nie widziałam wózków szerokich takich obok siebie zeby miały dopinane foteliki, pewnie dlatego że ja od początku jestem nastawiona na wózek jeden za drugim i takowych nie szukałam. Ja upatrzyłam sobie wózek ABC desing Zoom np na allegro ale u mnie w mieście w hurtowni można kupic go taniej bo się orientowałam Wózek bliźniaczy ABC Design ZOOM kolory (726568136) - Aukcje internetowe Allegro

He6Qp2.png

Ostatnia edycja:
ja kupuje wlasnie TAKO JUMPER DUO z fotelikami, szeroki jest fakt ale trudno cos za cos.... i gadalam z facetem na allegro sa dostepne od reki ne trzeba zamawiac

reklama
23Marta a kupilas moze juz wozek dla chlopcow? Bo my dalej nic nie mamy, ani wozka ani lozeczek!..
hej ja jeszcze nie kupilam, ale wstepnie wybralsimy ten tako jumper duo, tylko chcialabym go jeszcze zobaczyc na zywo, zanim kupie. A tak pozatym nie mam tez jeszzce nic, bo kupilismy mieszkanie i obecnie jest tam hard core, moj bartek z moim tata przez tydzien zrywali tapety stare i kuli stare plytki, a jak wyciagneli stare zeliwne wannisko z lazienki to zrobili dziure w scianie miedzy kuchia a lazienka haha. Jutro dopiero beda okna wymieniac, potem gladzie, sufity podiweszane, podlogi, plytki a meble do kuchni maja byc dopiero kolo 7 padziernika. mam nadzieje ze do 10 pazdiernika sie wyrobimy ze wyztskim to wtedy bedziemy cos kupowac dla dzieciakow, chyba az tak sie nie pospiesza hiihi

Do góry