reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Długo się nie odzywałam, przepraszam. My nadal w szpitalu. Teraz tylko siedzę i ściągam mleko, z czym mam mega problem albo biegam na intensywną terapię do moich Skarbów. U nas już lepiej. Ja już jestem tylko trochę obolała, a Maluchy nadrabiają. I najważniejsze, że Tobinek nie ma kłopotów z nerkami[emoji7][emoji7] A tu aktualne zdjęcie:
1510110439-5ba4d90d6b7d840c-aaaaaa.jpeg

Miłości mojego życia [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji7] [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam coraz częściej te twardnienia brzucha a jak mam skurczą takiego na prawdę to aż mnie tak ściska w klatce i głowa mnie tak ściska tez a zaraz przechodzi,takich okresowych bólów to nie porównałabym do tego :/

Pl
Mi hemoglobina spadła do10,3. Oprócz tabletek (tardyferon i sirbifer) piłam napar z pokrzywy. Teraz mam 12,3. Spróbuj i Ty. A przy okazji pokrzywa zapobiega opuchliźnie.
A Twoje panny już duze
emoji7.png
emoji7.png
Na odwrócenie się jeszcze mają czas.
U nas córeczka leży główkowo, a Synek zależy kiedy. Kręci się jak nakręcony
emoji6.png
a to przecież już 35 tygodni

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
No to sie teraz zalamalam, bo juz zlozylam na 80%.
Wiecie czy da sie to jeszcze w zusie odkrecic?

Tak da się ja urodzilam we wrześniu i teraz właśnie składałam wniosek do pracy o skorygowanie wypłaty zasiłku z 80% na 100% i 60%.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamusie tym rozpakowanym gratuluję a pozostałym życzę dużo zdrówka, cierpliwości i dotrzymania do jak dalszego tygodnia ciąży. Moje córcie mają już 2 miesiące i powiem Wam może i jest momentami ciężko ale codzienne patrzenie jak taka dwójeczka się rozwija jest największą nagrodą. Moje trudy zaczynają być wynagradzane najsłodszymi uśmiechami. Późne macierzyństwo faktycznie jest zupełnie inne, mam prawie 11-letnią córkę i przy niej nie zwracałam na wiele rzeczy uwagi, teraz chciałabym zatrzymać każdą chwilę, bo wiem że czas biegnie w ekspresowym tempie i nim się obejrzymy nasze dzieciaki będą dorosłe.

reklama
Do góry