reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dzień dobry dziewczyny, u mnie nocka kiepska,ale na tym etapie to już graniczy z cudem chyba żeby się wyspać. Plecy bolą a brzuch taki twardy i wielki każdego dnia coraz bardziej,na dodatek swędzi niemiłosiernie.
Miłego dnia życzę,ja idę jeszce do łóżka.
@Oska305 super,ze już lepiej. Szybkiego powrotu do domku życzę i zdrówka i siły dla Was. Sara i Tobiaszek są słodcy:yes:
Hej. Niestety końcówka ciąży jest najgorsza. A wyniki badań masz w normie? Jeśli tak to po prostu częściej smaruj brzuch kremami[emoji5]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już oddychaja samodzielnie i jedzą z butelki[emoji5]
A co tam u Ciebie?

Lepszych wieści z rana nie mogło być od Ciebie:) teraz pewnie najważniejsze, żeby Tobinek przybrał na wadze i będzie wielki powrót do domu:D
U mnie chyba ok, biegunka przeszła, skurczów nie mam, wstępnie jestem umowiona ma 27.11 na przyjęcie w szpitalu. Dzisiaj mam wizytę u mojego lekarza, więc wolę to jeszcze z nim ustalić i zobaczę moje maleństwa, bo ostatnio aż 2 tygodnie temu je podglądałam. Ale chyba im się przybrało na wadze, bo ich ruchy coraz bardziej bolesne. Ale to dobrze:)

Długo się nie odzywałam, przepraszam. My nadal w szpitalu. Teraz tylko siedzę i ściągam mleko, z czym mam mega problem albo biegam na intensywną terapię do moich Skarbów. U nas już lepiej. Ja już jestem tylko trochę obolała, a Maluchy nadrabiają. I najważniejsze, że Tobinek nie ma kłopotów z nerkami[emoji7][emoji7] A tu aktualne zdjęcie:
1510110439-5ba4d90d6b7d840c-aaaaaa.jpeg

Miłości mojego życia [emoji7] [emoji7]

Wspaniałe wieści a dzieciaczki cudne :) życzę Wam szybkiego powrotu do domku.
A czemu ze ściąganie problem?

Długo się nie odzywałam, przepraszam. My nadal w szpitalu. Teraz tylko siedzę i ściągam mleko, z czym mam mega problem albo biegam na intensywną terapię do moich Skarbów. U nas już lepiej. Ja już jestem tylko trochę obolała, a Maluchy nadrabiają. I najważniejsze, że Tobinek nie ma kłopotów z nerkami[emoji7][emoji7] A tu aktualne zdjęcie:
1510110439-5ba4d90d6b7d840c-aaaaaa.jpeg

Miłości mojego życia [emoji7] [emoji7]

Śliczności
emoji7.png

Wspaniałe wieści a dzieciaczki cudne :) życzę Wam szybkiego powrotu do domku.
A czemu ze ściąganie problem?
Mam chyba jakieś zostaje. Z dwóch sciagniec mam 20 ml. Jakieś grudki wyczuwam. Gdy je rozmasuję jest lepiej, ale cudów nie ma.[emoji20]

Lepszych wieści z rana nie mogło być od Ciebie:) teraz pewnie najważniejsze, żeby Tobinek przybrał na wadze i będzie wielki powrót do domu:D
U mnie chyba ok, biegunka przeszła, skurczów nie mam, wstępnie jestem umowiona ma 27.11 na przyjęcie w szpitalu. Dzisiaj mam wizytę u mojego lekarza, więc wolę to jeszcze z nim ustalić i zobaczę moje maleństwa, bo ostatnio aż 2 tygodnie temu je podglądałam. Ale chyba im się przybrało na wadze, bo ich ruchy coraz bardziej bolesne. Ale to dobrze:)
No to coraz bliżej. Ale obserwuj się żeby czegoś nie przegapić i tak jak u mnie pojechałam na ostatni moment[emoji5]

Hej. Dziś przyszła kolejna paczka z allegro. Wszystko od jednego sprzedającego iwona_koziarska. Mogę Wam polecić bo ciuszki naprawdę ładne i tanie.
upload_2017-11-8_10-5-48.jpeg

I mam pytanie. Kupujecie tylko takie ciuszki czy jakieś takie ładniejsze typu sukienki, kompleciki, że tak powiem "na gości". Czy dopiero później takie rzeczy?

Załączniki

• upload_2017-11-8_10-5-48.jpeg
    upload_2017-11-8_10-5-48.jpeg
    98,9 KB · Wyświetleń: 416
reklama
Cześć dziewczyny:) U mnie znaczna poprawa - leki działają i skurcze praktycznie ustąpiły. Jeszcze 24h mam ten lek i potem będą pewnie po odstawieniu obserwować czy skurcze nie wracają.
@Oska305 widziałam Twój wpis w bliźniakach na piersi - cieszę się, że dzieci odłączone już od respiratora i sondy. Powodzenia w kp - oby Twoja laktacja się rozkręciła i oby udało przystawić się maluszki do piersi :-)
@Mea1989 ja stawiam na same praktyczne i wygodne dla maluszka ciuszki typu body, dpiichy, polspiochy itp. Na strojenie będzie jeszcze czas, poza tym jak taki dzidziuś non stop leży to nie widzę sensu ubierać go w mini dżinsy, koszule itp tylko żeby ładnie wyglądał.
To trochę tak jakby idąc spać ubierać się w wizytowa sukienkę :-) poza tym prasowanie mikro koszuli żeby nie miała zagnieceń to pewnie udręka :D

Do góry