@Weronika-monika3636 @Sylwia 1984 Witajcie na forum. Chyba dla każdej z nas wiadomość o bliźniętach była szokiem. Z czasem będziecie niesamowicie szczęśliwe i dumne. Trzymam za Was kciuki
A tak z innej beczki: dziewczyny ile tej pokrzywy pijecie dziennie? Same herbatki czy kupiłyście sobie też sok z pokrzywy?
Ja herbatkę popijam sobie raz dziennie (ale szczerze mówiąc nie zauważyłam spektakularnych efektów w postaci wzrostu hemoglobiny), sok też już przerabiałam - ale nie dość, że jest to straszne paskudztwo, to też efektów nie widziałam. Na mnie najlepiej działały truskawki, w sezonie starałam się jeść codziennie i wtedy rzeczywiście w morfologii był efekt. Z tego co piszecie, to chyba ja mam jedne z gorszych wyników - w najsłabszym okresie (mimo przyjmowania żelaza) miałam hemoglobinę 8,8 teraz mam 9,6. Pani doktor zmieniła mi też tardyferon na sorbifer, gdyż wg niej powinnam już mieć większy wzrost. Póki co zauważyłam, że sorbifer nie powoduje u mnie aż takich zaparć jak tardyferon więc chociaż taki plus