reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

@Oska305 jesteśmy z Tobą!:-* Wiadomo, że lepiej żeby jak najdłużej siedziały w środku, ale na szczęście 33 tyg to już całkiem bezpieczny czas przy obecnym sprzęcie i medycynie:)

Ja przeżyłam moment grozy przed chwilą - położna przyszła na sprawdzenie tętna, a tu dziewuszka się rozfikała i tętno 180 :szok: Odetchnęłam z ulgą jak po chwili spadło...

Wiem co czułaś w piątek czułam to samo...jak tętno jednego maluszka było wysokie i długo nie spadało dopiero po prawie godzinie spadło... Jak Łobuz się zmęczył i poszedł w końcu spać hi hi :laugh2:

reklama
Dziewczyny ja już chyba zostanę w szpitalu do końca. Dziś na wizycie ordynator powiedział, że 33 tyg bliźniaczej to ciąża donoszona. Kończy mi się ten lek i podpinają mi magnez za 24 h... Będą powstrzymywać skurcze jak długo się da i cc... Trochę panikuję. Moje Dzieciaki jeszcze takie malutkie. Jeszcze nie jestem gotowa.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Oska to zrozumiałe że się stresujesz, zapewne wszystkie byśmy sie bały, ale pamiętaj że w razie czego to jest już naprawdę w miarę bezpieczny czas, a zwlaszcza ze to samo mówi Twoj lekarz. Głowa do góry wszystko będzie dobrze, a lekarze zrobię wszystko by jeszcze maksymalnie przedłużyć ten czas, bo każdy dodatkowy dzień jest na wagę złota teraz. Reszta przyjdzie sama, nawet jesli jeszcze nie czujesz sie gotowa. Pozdrawiam Cię cieplutko i będziemy wszystkie trzymały mocno kciuki :*

muszę się pożegnać z Wami. Moje serduszka przestały bić... jestem po zabiegu. Wiem jedno: więcej dzieci nie chcę mieć! Wszystkim podwójnym mamom życzę dużo zdrówka i siły.

Bardzo mi przykro... potrzeba teraz trochę czasu, który ukoi ból. I pamiętaj że masz jeszcze syneczka, on Ciebie także potrzebuje. Tule...

reklama
Do góry