reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
dziewczyny, jestem od nocy z pon-wt w szpitalu :(:(:( dostałam ataku kolki nerkowej, wyłam z bólu..podali mi kroplówke z paracetamolem, jakieś sole/witaminy i...oczywiscie antyboyk dozylnie przez 3 dni i potem doustnie...w posiewu ZNOWU wyszło ze mam e.coli...mam w poniedziałek miec ponawiaane badanie i zobaczymy :( mam dość...

a kolka nerkowa....koszmar :(:(:(:(

Hej. Daawno mnie tu nie było. U nas też trochę zawirowań. Najpierw leżałam w szpitalu ze skokami ciśnienia, a teraz leżę, bo akcja porodową się zaczęły, ale leki pomogły. Mam jeszcze nadzieję, że nas puszczą do domu. To dopiero początek 33 tyg...

@Shamel miałam to samo w 15 tyg. Doskonale rozumiem co czujesz. Trzymaj się tam. Tulę mocno[emoji9]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, my już po prenatalnych 3 trymestru, dzieci rozwijają się dobrze, wszystkie narządy ok, przepływy i serduszka też:) dzisiaj mamy 29tyg i 3dni, a Młoda waży 1720, Młody 1680 :) lekarz mówił że muszą wytrzymac w brzuchu do końca 34 tygodnia a potem mogą już robić co chcą;)
Właśnie jedziemy do mojej rodzinki, ładna pogoda, więc pooddychamy świeżym wiejskim powietrzem przez weekend:D
No to super[emoji9] [emoji9]

Hej dziewczyny, my już po prenatalnych 3 trymestru, dzieci rozwijają się dobrze, wszystkie narządy ok, przepływy i serduszka też:) dzisiaj mamy 29tyg i 3dni, a Młoda waży 1720, Młody 1680 :) lekarz mówił że muszą wytrzymac w brzuchu do końca 34 tygodnia a potem mogą już robić co chcą;)
Właśnie jedziemy do mojej rodzinki, ładna pogoda, więc pooddychamy świeżym wiejskim powietrzem przez weekend:D
Pięknie rosną i są zdrowe więc do 34 tygodnia na pewno wytrzymają a nawet i dłużej. Super :D
Udanego weekendu :)

dziewczyny, jestem od nocy z pon-wt w szpitalu :(:(:( dostałam ataku kolki nerkowej, wyłam z bólu..podali mi kroplówke z paracetamolem, jakieś sole/witaminy i...oczywiscie antyboyk dozylnie przez 3 dni i potem doustnie...w posiewu ZNOWU wyszło ze mam e.coli...mam w poniedziałek miec ponawiaane badanie i zobaczymy :( mam dość...

Oj to nie dobrze. Atak kolki to podobno straszny ból, bardzo Ci współczuję. Obyś się szybko z tego wszystkiego wyleczyła. Dużo siły Ci życzę i trzymam kciuki.
Hej. Daawno mnie tu nie było. U nas też trochę zawirowań. Najpierw leżałam w szpitalu ze skokami ciśnienia, a teraz leżę, bo akcja porodową się zaczęły, ale leki pomogły. Mam jeszcze nadzieję, że nas puszczą do domu. To dopiero początek 33 tyg...

@Shamel miałam to samo w 15 tyg. Doskonale rozumiem co czujesz. Trzymaj się tam. Tulę mocno[emoji9]

Niech dzieciaczki jeszcze trochę wytrzymają. Odpoczywaj dużo i nie przemęczaj się. W szpitalu masz dobrą opiekę i w razie czego szybko zareagują. Będzie dobrze.

A powiedz mi jesz może Żuravit? Bo w żuravicie właśnie pisze że zapobiega mnożeniu się e.coli. Ja właśnie dziś biorę ostatnia tabletkę urinalu i przechodzę na żuravit bo niestety u mnie też ciągle problemy z pęcherzem. Jak byłam na wizycie u urologa kiedyś bo ja ogółem często przed ciążą miałam problemy z pęcherzem i dziwię się bo całą ciążę miałam spokój i teraz się zaczęło, zjem antybiotyk i dwa tygodnie spokój i znowu to samo w posiewie nic nie wychodzi jedynie w ogólnym moczu ciągle mam obecnie ketony i bakterie też różnie raz nieliczne, raz b.liczne i w kółko to samo. Wiec wracając do urologa to raz mi powiedziała żeby po każdym wypróżnieniu się chodzi o stolec iść się podmyć bo bakterie stamtąd dostają się do układu moczowego i to może powodować ciągle dolegliwości...i może warto by było po umyciu miejsc intymnych nie używać zwykłego ręcznika tylko np ręczniki papierowe kuchenny. Bo na ręcznikach mnożą się bakterie.
Może to wszystko wiesz ale tak mówię, może jakoś Ci pomogę hehh ;-)

Wspaniałe wieści, trzymam kciuki żeby siedziały do tego czasu :)

reklama
Do góry