reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej. Ja dzis po wizycie. Chlopcy 2700 i 2500. Jutro zaczynam 36 tydzien i mam sie stawic w szpitalu na dozylne podanie zelaza, bo moja hemoglobinka spadla do 9,2 :( ponadto rozwarcie 2 cm wiec prawdopodobnie juz nie wyjde do porodu.
To już duże chłopaki są. Mogłyby jeszcze trochę w brzuszku posiedzieć ale w razie czego będziesz pod opieką więc nic Wam nie grozi. Musisz być dzielna, trzymamy kciuki :)

Mialam miec cc po skonczonym 37 czyli najwczesniej 26, ale po dzisiejszej wizycie lekarz stwierdzil, ze juz nie ma co czekac i moze byc nawet 17. Mnie to cieszy. Chlopcy duzi, ja juz mam porzadne skurcze i nie moge sie ruszac.
Ale już duże chłopaki. Czyli w przyszłym tygodniu będziesz miała ich już przy sobie, trzymam kciuki, wszystko musi być dobrze:)

Wszystko na pewno będzie dobrze. Nie ma innej opcji :)

Dziewczyny jutro jadę do Lidla po te kombinezony zimowe po 59zł. Mam nadzieję, że mnie tam nie zadepczą :D

Hej. Ja dzis po wizycie. Chlopcy 2700 i 2500. Jutro zaczynam 36 tydzien i mam sie stawic w szpitalu na dozylne podanie zelaza, bo moja hemoglobinka spadla do 9,2 :( ponadto rozwarcie 2 cm wiec prawdopodobnie juz nie wyjde do porodu.

Ale na szczęście wagę mają już piękną i wydaje mi się że czas już też dla nich zupełnie bezpieczny, zresztą skoro lekarz też mówi że nie ma co czekać. Nim się obejrzysz a będą z Tobą, to już tylko kilka dni :) wobec tego trzymam kciuki i życzę dużo siły a także zdrówka dla Was wszystkich. Mam nadzieje że te kilka ostatnich dni będą dla Ciebie łaskawi ;) Daj znac jak dojdziesz do siebie!

Dziekuje dziewczynki za dobre slowa, zestresowalam sie bardzo. Dopakowuje torbe i mdli mnie ze stresu jak zareaguje na dozylne zelazo, bo to troche niebezpieczna procedura w ciazy.
Odezwe sie ze szpitala.

Czesc.
10.10.2017 przywitałam na świecie dwójkę swoich maluszków Szymka i Amelke. Szymon ważył 2550 i miał 48 cm, natomiast Amelka 1950 i 47 cm :)
1507781353-aaaaaa.jpeg

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc.
10.10.2017 przywitałam na świecie dwójkę swoich maluszków Szymka i Amelke. Szymon ważył 2550 i miał 48 cm, natomiast Amelka 1950 i 47 cm :)
1507781353-aaaaaa.jpeg

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
@Kaska_96 gratulacje!!! :-) Cudowne maluszki! Dziewczynka taka kruszynka malutka. A jak się czuję mamusia?;-) Do którego tygodnia donosiłaś swoje skarby?

@mamciachlopcow dużo siły dla Ciebie! Wiadomo, że ciężko się nie stresować, ale odganiaj negatywne myśli i wszystko będzie dobrze:yes: A maluszki mają super wagę -2 zdrowe silne chłopaki:)

reklama
Do góry