reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Czesc.
10.10.2017 przywitałam na świecie dwójkę swoich maluszków Szymka i Amelke. Szymon ważył 2550 i miał 48 cm, natomiast Amelka 1950 i 47 cm :)
1507781353-aaaaaa.jpeg

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję dwójki ślicznych dzieci! Miałaś cesarkę? Życzę Wam dużo zdrówka i siły dla Ciebie:)

reklama
Czesc.
10.10.2017 przywitałam na świecie dwójkę swoich maluszków Szymka i Amelke. Szymon ważył 2550 i miał 48 cm, natomiast Amelka 1950 i 47 cm :)
1507781353-aaaaaa.jpeg

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Wspaniale, gratuluję maluszków :)
Życzę dużo zdrówka dla całej Waszej 3, a Tobie szybkiego powrotu do pełni sił :*

Dziewczynki byłam dziś w Lidlu, u nas spokój, ludzi troszkę z wszystkiego pełne rozmiarówki. Kupiłabym więcej ale ciuszków już mam sporo więc ograniczyłam się do dwóch kombinezonów.

Załączniki

• IMG_20171012_122807.jpg
    IMG_20171012_122807.jpg
    743,4 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_20171012_122824.jpg
    IMG_20171012_122824.jpg
    739,4 KB · Wyświetleń: 93
Dziewczynki byłam dziś w Lidlu, u nas spokój, ludzi troszkę z wszystkiego pełne rozmiarówki. Kupiłabym więcej ale ciuszków już mam sporo więc ograniczyłam się do dwóch kombinezonów.
Ja też byłam dzisiaj w Lidlu. 2 godziny po otwarciu zostały tylko 3 kombinezony :( Wzięłam tylko jeden bo tamte dwa były bardzo duże. Wyobrażam sobie co tam musiało się dziać o 7.00 rano.
upload_2017-10-12_13-24-45.jpeg

Załączniki

• upload_2017-10-12_13-24-45.jpeg
    upload_2017-10-12_13-24-45.jpeg
    46,1 KB · Wyświetleń: 547
Ja też byłam dzisiaj w Lidlu. 2 godziny po otwarciu zostały tylko 3 kombinezony :( Wzięłam tylko jeden bo tamte dwa były bardzo duże. Wyobrażam sobie co tam musiało się dziać o 7.00 rano.
Zobacz załącznik 825515

No to u nas były dwa pełne kosze tych kombinezonów, a byłam po 10:00 w Lidlu. I wszystkich innych ubranek też było pełno wszystkie rozmiary i kolory...

Właśnie się dowiedziałam, że w szpitalu w Koninie gdzie będę rodzić od października do kwietnia jest zakaz odwiedzin... i powiem Wam, że się trochę załamałam.
W innych szpitalach też tak jest?

reklama
Właśnie się dowiedziałam, że w szpitalu w Koninie gdzie będę rodzić od października do kwietnia jest zakaz odwiedzin... i powiem Wam, że się trochę załamałam.
W innych szpitalach też tak jest?
U mnie tam gdzie ja bede rodzic jest tak ze w sezonie mocno grupowym i chorobowym tylko maz moze odwiedzać zadne babcie, ciotki itp nie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry