reklama
Necia0
Fanka BB :)
@Kamilllla u nas było odwrotnie, to ja nie chciałam nic wcześniej kupować. Ale później pomyślałam że po prostu pod koniec ciąży nie będę miała na to siły i trzeba będzie się oszczędzać. A po porodzie nie będzie na to czasu w ogóle i tylko dodatkowy stres dojdzie- raz sam fakt że pojawiają się 2 maluszki, a dwa że nic dla nich nie masz. U Was sytuacja jeszcze bardziej sprawia,że mąż musi się przekonać- macie już 2 córeczki więc jak będzie u Was 4 dzieci to tym bardziej nie będzie kiedy wyprawki kompletowac. Może to go przekona..
Dokładnie Kamillla święte słowa Ja sama też mam już 2 i nic mi po nich nie zostało a nawet jeśli chodzi o ciuszki to zaopatruje się od 50 do 62, bo raz że zima bedzie a dwa że wątpię żebym z czwórka dzieci prędko wybrała się na zakupy czy miała czas szukać i kupować nawet przez net.
Ja zamawiam z Polski i mi mama wysle rozki,bo tu tez nie maja niestety nie polecę już do Polski,a bardzo bym chciała,dopiero pewnie się wybierzemy jak maluchy podrosną i wtedy autem na prom. A nie martw się wyprawka spokojnie kupisz,ja 28 tydz a dopiero zaczynam na poważnie i mąż tez mówi na spokojnieZa trzy tygodnie lecimy do Polski i na pewno kupię rożki bo w Irlandii nie ma, a co do reszty to jakoś go przekonam że trzeba kupić i już
Ja kupię piankowy w komplecie z łóżeczkami na Allegro. Jeśli się okaże, że będą złe, wtedy będziemy szukać na miejscu,np właśnie w Ikei. Początkowo chciałam z kokosem albo gryka, ale naczytałam się o robakach i już ich nie chcę, termopianka dla niemowląt też odpada, a lateksowe drogie :/A dziewczyny jakie macie lub planujecie kupić materace do łóżeczek,ma któraś z Was z ikei ?
adunnnia90
Ja zamowilam pianka-kokos bo naczytalam sie ze w materacach z gryka wystepuja robaki...A dziewczyny jakie macie lub planujecie kupić materace do łóżeczek,ma któraś z Was z ikei ?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adunnnia90
Mi wlasnie w sklepie tak Panie polecaly ta pianke-kokos.My mamy pianka kokos,zamawialam cały kompet na allegro z łóżeczkiem i pościelą i jest ok
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: