reklama
Hej dziewczyny, ja mam ostatnio jakiegoś doła psychicznego, stresuję się nie wiadomo czym, bo przecież ciąża przebiega prawidlowo, dzieciaki rosną a ja się zadręczam.. dzisiaj przyszły mi ciuszki dla Młodego- bluza i ogrodniczki, zamawiałam używane na Olx, są takie malutkie i słodkie a ja nawet nie potrafie się nimi cieszyć.
A kąpać będziemy na stole w salonie, łazienkę mam malutka więc odpada. Łóżeczko chyba jedno damy do sypialni na razie(dwa nam się nie zmieszczą) a drugie będzie w pokoju dzieciakow.
A kąpać będziemy na stole w salonie, łazienkę mam malutka więc odpada. Łóżeczko chyba jedno damy do sypialni na razie(dwa nam się nie zmieszczą) a drugie będzie w pokoju dzieciakow.
Zachcianek nie mam, ale taki ból miałam wlasnie na podobnym etapie ciąży jak u Ciebie, tylko po bokach na dole, rozciągały się wtedy wiązadła macicy ponoć.a macie zachcianki? bo jaaa straszne, zjadłabym wszystko co jest w lodówce normalnie
Tak,często tak miałam,to normalne a co do zachcianek to ja mam ciagle coś,ale nie tak cały czas tylko mnie tak najdzie i muszę to zjeść najpierw na nutelle potem manna z malinami czasem na rybę po grecku i robiłam wtedy a ostatnio w nocy tak mi się chciało poprostu kanapki z serem żółtym a nie miałam się rozpłakałam Haha mąż mi zrobił z ogórkiem i jakoś wytrzymalam do ranadzieki dziewczyny za informacje, ja jestem na etapie robienia listy ile i czego mam sporo ubranek po starszej córce wiec licze, ze nie wiele bede musiała dokupić
macie takie czasem dziwne uczucie w dole brzucha, taki troche ból w pobdrzuszu, jakby strasznie napierały na dół brzucha? od wczoraj tak mam jak tylko coś porobie w domu....dziwnie
Nie stresuj się,ja tak miałam,ze a nic nie mam kupione prawie a może wcześniej urodzę i nie zdążę z wszystkim , bo ta choroba zmęczona:/ ale nie ma co się stresować. A u mnie dokładnie jak u cb będziemy w salonie na stole ,jedno łóżeczko w sypialni,mu mamy małe mieszkanie i miejsca mało ogólnie.Hej dziewczyny, ja mam ostatnio jakiegoś doła psychicznego, stresuję się nie wiadomo czym, bo przecież ciąża przebiega prawidlowo, dzieciaki rosną a ja się zadręczam.. dzisiaj przyszły mi ciuszki dla Młodego- bluza i ogrodniczki, zamawiałam używane na Olx, są takie malutkie i słodkie a ja nawet nie potrafie się nimi cieszyć.
Necia0
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny za informacje, ja jestem na etapie robienia listy ile i czego mam sporo ubranek po starszej córce wiec licze, ze nie wiele bede musiała dokupić
macie takie czasem dziwne uczucie w dole brzucha, taki troche ból w pobdrzuszu, jakby strasznie napierały na dół brzucha? od wczoraj tak mam jak tylko coś porobie w domu....dziwnie
Miałam tak samo, zresztą nadal mam jak trochę się przeforsuje. Myślę że to kwestia samej ciąży, która jednak jest dość dużym obciążeniem w porównaniu do pojedynczej. Wystarczy że wykonujemy normalne czynności dnia codziennego :/
A zachcianek jako takich nie Mam oczywiscie zdarza mi się że coś tam bym zjadła ale bez parcia. I bez ciąży tak miałam że lubiłam słodkie słony zajadać Raczej częściej zdarza mi się że nie mam apetytu lub po zjedzeniu porcji takiej jak moje dziecko czuje się przejedzona.
Dziewczyny nie wiem jak mam przekonać męża żeby wcześniej zacząć kupować różne rzeczy dla malenstw, chciałbym zacząć kupować tak po 20 tygodniu a on twierdzi że jeszcze jest czas i można śmiało kupować jak się dzieci urodzą. W domu mam jak narazie komplet butelek 2 małe i dwie większe i tyle. Po corkach wszystkie ciuszki sprzedałam i nic nie mam heh
@Kamilllla u nas było odwrotnie, to ja nie chciałam nic wcześniej kupować. Ale później pomyślałam, że po prostu pod koniec ciąży nie będę miała na to siły i trzeba będzie się oszczędzać. A po porodzie nie będzie na to czasu w ogóle i tylko dodatkowy stres dojdzie- raz sam fakt, że pojawiają się 2 maluszki, a dwa że nic dla nich nie masz. U Was sytuacja jeszcze bardziej sprawia,że mąż musi się przekonać- macie już 2 córeczki, więc jak będzie u Was 4 dzieci to tym bardziej nie będzie kiedy wyprawki kompletowac. Może to go przekona..Dziewczyny nie wiem jak mam przekonać męża żeby wcześniej zacząć kupować różne rzeczy dla malenstw, chciałbym zacząć kupować tak po 20 tygodniu a on twierdzi że jeszcze jest czas i można śmiało kupować jak się dzieci urodzą. W domu mam jak narazie komplet butelek 2 małe i dwie większe i tyle. Po corkach wszystkie ciuszki sprzedałam i nic nie mam heh
Ostatnia edycja:
reklama
A tak w ogóle to byłam właśnie w aptece i przy okazji zaszłam do Pepco- od dzisiaj są w przecenie polspiochy, body i pajacyki, są po 6-7-8 zł, nie wszystkie, ale dużo ładnych wzorów jest. To jednak prawda, że zakupy potrafią poprawić humor zwlaszcza że kupiłam kilka rzeczy a wydałam niecałe 30 zl
Podziel się: