U nas właśnie wciąż jest Synuś coś nie możemy dojść z mężem do porozumieniaJa tez bede miala Oliwke a synus bedzie Filip [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Zobacz załącznik 820958
Załączniki
Ostatnia edycja:
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
adunnnia90
Też się pochwalę swoim dużym brzuszkiem, mąż musiał mi dzisiaj paznokcie u stóp zmywać, bo już nie dałam radya to dopiero 24 tydzień, aż się boję co będzie później
Zobacz załącznik 820958
Super brzuszki [emoji5] [emoji7]A oto mój brzuchol z dwoma mężczyznami...
24tc...też już jest mega wielki
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mea1989
Jak miło, że nie jestem sama z dużym brzuszkiem Pierwszy raz szyjkę miałam badaną w 19 tyg ciąży i pani dr powiedziała, że jest bardzo dobra ale nie powiedziała mi w cm jaką ma długość. Może teraz się dowiem. Jestem w 23tyg, badanie USG mam na każdej wizycie.
Wam też tak mocno puchną nogi??
Wam też tak mocno puchną nogi??
ariska
szyjka powinna byc badana czesto bo w ciazy bliznaczej szczegolnie moze byc roznie np zacznie sie skracac i sad lekarz bedzie wiedzial ze masz sie polozyc?
Kapinka
Oska305 dzieki za pamięć [emoji9]@Kapinko a Ty jak tam?
U mnie wczoraj ciężki dzień. Czuje się coraz gorzej. Na wieczór na obchodzie zgłosiłem okropny ból krocza, który co raz bardziej uniemożliwia mi chodzenie i stwardnienie brzucha. Zbadano mi szyjke jest bez zmian. Dano mi magnez w kroplowke. Niestety ból krocza nie minął i aż się boję co będzie. Jeszcze dwa tygodnie...
Jak patrzę na wasze brzuchy to zobaczycie jakie wielkie są przy końcu.
Ja mam ciężko podnieść się nawet ze stolka...glupie majtki ciężko ubrać,makabra
Miłej niedzieli dziewczyny ...
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@Alina1987 chyba mamy podobne brzuszki tylko u mnie jest 21 tydzień :-)
@tusiaczzek1988 chłopaki zajmują trochę miejsca :-)
@Kapinka dziwię się do tej pory jak myłaś podłogę na kolanach i tak biegałaś, jak mi już ciężko buty założyć, a jak schylam się przy sprzątaniu, to zaraz mnie rwie na wymioty.
@tusiaczzek1988 chłopaki zajmują trochę miejsca :-)
@Kapinka dziwię się do tej pory jak myłaś podłogę na kolanach i tak biegałaś, jak mi już ciężko buty założyć, a jak schylam się przy sprzątaniu, to zaraz mnie rwie na wymioty.
Podziel się: