reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ja zaczęłam 17 tydzień brzuch mam taki, że pępek płaski mi się robi :) Brzuch rośnie w oczach.
A ja mam inny problem czuję ruchy dziecka tylko z lewej strony a z prawej nic :( Jak bym miała jedno dziecko.
To podobnie jak ja, ale lekarz powiedział mi żebym się tym nie martwiła, bo może tylko tak mi się wydaje lub są ułożone w taki sposób że czuje je po jednej stronie. Zwłaszcza że na tym etapie dzieci jeszcze podobno często zmieniają położenie.
Brzuszek też mi tak nagle wyskoczył że wydaje mi się ogromny, jakby tak z dnia na dzień. A jeszcze kilka dni temu wcale nie miałam :/

Ja zaczęłam 17 tydzień brzuch mam taki, że pępek płaski mi się robi :) Brzuch rośnie w oczach.
A ja mam inny problem czuję ruchy dziecka tylko z lewej strony a z prawej nic :( Jak bym miała jedno dziecko.
Ej ja to samo mam ostatnio,z lewej strony tylko dosłownie,ja co prawda 21 tydzień ale pępek tez płaski się robi już i brzuszek rośnie coraz szybciej,zdrówka :)

Ostatnia edycja:
Witam mamusie :) jak samopoczucie? U nas dobrze,popływałalismy dziś trochę z mężem na basenie i zrobiliśmy jedne z pierwszych,małe zakupy ciuszkowe dla dziewczynek :D pomału zaczynamy już zbierać coś :) mam nadzieje,że Wasze maluszki rosną zdrowo:) podrawiam

@Marti92 u mnie pogoda zmienia sie jak w kalejdoskopie a to wiaze sie ze zmianami cisnienia. Przez to od 3 tygodni mecza mnie bole glowy i migreny, wolalabm sie topic w polskich upalach. Przynajmniej glowa by nie bolala.

Za 1,5 tygodnia USG (to bedzie 13tc+4), czekam jak na szpilkach. Chce miec je juz za soba, zebym mogla ze spokojna dusza wejsc w 2 trymestr [emoji173]️[emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Marti92 u mnie pogoda zmienia sie jak w kalejdoskopie a to wiaze sie ze zmianami cisnienia. Przez to od 3 tygodni mecza mnie bole glowy i migreny, wolalabm sie topic w polskich upalach. Przynajmniej glowa by nie bolala.

Za 1,5 tygodnia USG (to bedzie 13tc+4), czekam jak na szpilkach. Chce miec je juz za soba, zebym mogla ze spokojna dusza wejsc w 2 trymestr [emoji173]️[emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratulacje,i powodzenia:) oby wszystko było Ok. u mnie tak szybko zleciało i już 21 tc,ja czuje się dobrze dzięki Bogu,tylko plecy mi dokuczają strasznie.A gdzie mieszkasz?Ja mieszkam w Szwecji i pogoda jest Ok dla mnie nie ma upałów,wiec dobrze to znoszę nawet. Ja na następne usg muszę czekać do połowy września :( a tak to wizyta u położnej tez za dość długo,bo pod koniec sierpnia.

Do góry