reklama
Necia0
Fanka BB :)
To podobnie jak ja, ale lekarz powiedział mi żebym się tym nie martwiła, bo może tylko tak mi się wydaje lub są ułożone w taki sposób że czuje je po jednej stronie. Zwłaszcza że na tym etapie dzieci jeszcze podobno często zmieniają położenie.Ja zaczęłam 17 tydzień brzuch mam taki, że pępek płaski mi się robi Brzuch rośnie w oczach.
A ja mam inny problem czuję ruchy dziecka tylko z lewej strony a z prawej nic Jak bym miała jedno dziecko.
Brzuszek też mi tak nagle wyskoczył że wydaje mi się ogromny, jakby tak z dnia na dzień. A jeszcze kilka dni temu wcale nie miałam :/
Ej ja to samo mam ostatnio,z lewej strony tylko dosłownie,ja co prawda 21 tydzień ale pępek tez płaski się robi już i brzuszek rośnie coraz szybciej,zdrówkaJa zaczęłam 17 tydzień brzuch mam taki, że pępek płaski mi się robi Brzuch rośnie w oczach.
A ja mam inny problem czuję ruchy dziecka tylko z lewej strony a z prawej nic Jak bym miała jedno dziecko.
Ostatnia edycja:
ariska
w 17 tygodniu to wczesnie jeszcze mozesz czuć mało ruchów i nieregularnie nie ma sie czym martwić może akurat maluch z tej strony tak ułożony ze kopie rodzenstwo a nie ciebie
Paraplu
@Marti92
Dzisiaj 12tc+0, daleko w krzakach jestem jeszcze.
@mamciachlopcow ciaza wieloracza sama w sobie jest wskazaniem do cc.
Przynajmniej w Polsce i Holandii.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzisiaj 12tc+0, daleko w krzakach jestem jeszcze.
@mamciachlopcow ciaza wieloracza sama w sobie jest wskazaniem do cc.
Przynajmniej w Polsce i Holandii.
Witam mamusie jak samopoczucie? U nas dobrze,popływałalismy dziś trochę z mężem na basenie i zrobiliśmy jedne z pierwszych,małe zakupy ciuszkowe dla dziewczynek pomału zaczynamy już zbierać coś mam nadzieje,że Wasze maluszki rosną zdrowo podrawiam
Paraplu
@Marti92 u mnie pogoda zmienia sie jak w kalejdoskopie a to wiaze sie ze zmianami cisnienia. Przez to od 3 tygodni mecza mnie bole glowy i migreny, wolalabm sie topic w polskich upalach. Przynajmniej glowa by nie bolala.
Za 1,5 tygodnia USG (to bedzie 13tc+4), czekam jak na szpilkach. Chce miec je juz za soba, zebym mogla ze spokojna dusza wejsc w 2 trymestr [emoji173]️[emoji173]️
Za 1,5 tygodnia USG (to bedzie 13tc+4), czekam jak na szpilkach. Chce miec je juz za soba, zebym mogla ze spokojna dusza wejsc w 2 trymestr [emoji173]️[emoji173]️
reklama
Gratulacje,i powodzenia oby wszystko było Ok. u mnie tak szybko zleciało i już 21 tc,ja czuje się dobrze dzięki Bogu,tylko plecy mi dokuczają strasznie.A gdzie mieszkasz?Ja mieszkam w Szwecji i pogoda jest Ok dla mnie nie ma upałów,wiec dobrze to znoszę nawet. Ja na następne usg muszę czekać do połowy września a tak to wizyta u położnej tez za dość długo,bo pod koniec sierpnia.@Marti92 u mnie pogoda zmienia sie jak w kalejdoskopie a to wiaze sie ze zmianami cisnienia. Przez to od 3 tygodni mecza mnie bole glowy i migreny, wolalabm sie topic w polskich upalach. Przynajmniej glowa by nie bolala.
Podziel się: