reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Drugą, pierwsza 4 lata temu niestety zakończyła się w 20 tygodniu prawdopodobnie z powodu niewydolności szyjki macicy :( więc teraz chodzę z duszą na ramieniu, ale muszę wierzyć że wszystko będzie dobrze :)
Wszystkim życzę miłego dnia! :)
Mam nadzieje,ze tym razem będzie dobrze wszystko i będziesz miała nagrodę w postaci dwóch maluszków :) zdrówka i miłego dnia!

reklama
Dawno mnie tu nie było może dlatego że kiepsko się czuje...wg usg minął mi już tydzień 29 z miesiączki 30. Upały dają mi w kość. Bardzo puchne,nie sypiam dobrze w nocy. Im bliżej tym mam dziwniejsze sny! A tu ok 6,7 tyg strasznie szybko czas mi leci. Na szczęście wózek już jest,ciuszki i kosmetyki przygotowane! Czeka mnie tylko pakowanie torby!zaopatrzylam się także w leżaczki bujaczki!

Wam dziewczyny życzę dużo odpoczynku i spokoju!

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Kapinka upały chyba dają nam wszystkim w kość, choć osobiście ja mniej je odczuwam kiedy są w dzień wolny niż kiedy pracuje. Jeszcze tylko troszkę i będziesz miała ciąża za sobą. Fajnie że już wszystko masz dla maluszków :) trzymaj się i dbaj o siebie :)

Edyta, trzymam kciuki żeby się pokazały :) ja idę w czwartek i też liczę na poznanie płci, zwłaszcza że zabieram swoje pociechy które też na to liczą i już nie mogą się doczekać ;) u mnie 19 tydzień

reklama
Witam nowa Mamusię[emoji9]

Ja dziś jadę do chrzesniaka na urodziny, ale nie wiem jak wytrzymam. Nogi mi strasznie puchną i bolą. Też tak macie? To dopiero 24 tydzień! Nic nie pomogą. Ani zimna woda, ani okłady chłodzące, a i leżenie z nogami w górze jakoś nie daje wielkich efektów. Do południa nie jest tak źle, a potem... masakra!

Do góry