ariska
Fanka BB :)
na wizycie spoko szyjka dluga zamknieta nic sie nie dzieje mam duzo lezec odpoczywac a na twardnienie brzucha przepisal mi nospe forte to teraz tylko czekac na prenatalne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!!!:-) Same dobre wiadomości. A płeć? Udało się sprawdzić? :-) Widzę, że to twardnienie brzucha w ciąży bliźniaczej jest bardzo popularne.na wizycie spoko szyjka dluga zamknieta nic sie nie dzieje mam duzo lezec odpoczywac a na twardnienie brzucha przepisal mi nospe forte to teraz tylko czekac na prenatalne
GratulacjeJestem po wizycie [emoji5] wiec dzisiaj oficjalnie lekarz potwierdził że będzie Oliwka i Filip [emoji7][emoji64][emoji480] dzieciaczki sa zdrowe i rosną [emoji173] Oliwka ma 271 g a Filip 265 g [emoji4] 19 tc
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie lekarz odrazu powiedzial ze bedzie cesarska bo przy blizniakach przy porodzie naturalnym jest wieksze prawdopodobienstwo niedotlenienia.Ja dzis tez po wizycie, 25 tyd. Szyjka 3 cm, lekarz stwierdzil, ze bardzo dobrze (jakie dlugie sa wasze?). Chlopcy waza 780 i 730.
No i zaczelismy rozmowe o porodzie. Jesli ulozenie bedzie obu glowkowe to nie ma wskazan do cesarki. Nie powiem, to mnie przerazilo. Mam nadzieje, ze chlopcy zle sie uloza
Czy wam lekarz proponuje cesarke z samego faktu, ze to blizniaki? Czy szuka jakis dodatkowych argumentow?