Wspaniale[emoji7] [emoji7]Jestem po wizycie [emoji5] wiec dzisiaj oficjalnie lekarz potwierdził że będzie Oliwka i Filip [emoji7][emoji64][emoji480] dzieciaczki sa zdrowe i rosną [emoji173] Oliwka ma 271 g a Filip 265 g [emoji4] 19 tc
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Necia0
Fanka BB :)
Adunnia u mnie dziś 18 i 1 tc
Byłam dziś na sprawdzaniu szyjki i wynikami badań na karowej, bo mam jak wiekszosc z Was niedokrwistosc. Wokół było tyle maluszków które dopiero co przyszło na świat, ze chodzilam jak jakas wariatka i przeglądałam sie z rozczulaniem
Byłam dziś na sprawdzaniu szyjki i wynikami badań na karowej, bo mam jak wiekszosc z Was niedokrwistosc. Wokół było tyle maluszków które dopiero co przyszło na świat, ze chodzilam jak jakas wariatka i przeglądałam sie z rozczulaniem
To samo u mnie na początku to na słodkie nie mogłam patrzeć a teraz tak od 18 tyg tez już coraz bliżej jestem z nutellą i innymi słodkościami ale wszystko w umiarze mam tez ochotę na ostre kiełbaski i inne rybki Haha miłego dniaHej :-) U mnie głód umiarkowany, ale zmienił mi się apetyt. Wcześniej miałam wstręt do słodyczy, a teraz je uwielbiam gdzieś tak od 17 tygodnia. Najbardziej kocham białe kinder bueno!!! Do tego strasznie chce mi się pić i wypijam chyba ze 3, 5 litra wody dziennie. Wy też tak macie? Z jedzeniem się pilnuję, bo jak zjem normalną porcję (taką jaką jadłam przed ciążą) to jest mi bardzo ciężko ;-) Ściskam Was wszystkie bardzo mocno bliźniacze Mamusie!!!
GratulacjeJestem po wizycie [emoji5] wiec dzisiaj oficjalnie lekarz potwierdził że będzie Oliwka i Filip [emoji7][emoji64][emoji480] dzieciaczki sa zdrowe i rosną [emoji173] Oliwka ma 271 g a Filip 265 g [emoji4] 19 tc
Ola__28.12
Zaangażowana w BB
Cudownie!!!:-) Wieeeelkie gratulacje:-) Ja jestem w 19 tygodniu i jeszcze nie wiem kto u mnie mieszka.Mam nadzieję, że dowiem się za tydzień;-)Jestem po wizycie [emoji5] wiec dzisiaj oficjalnie lekarz potwierdził że będzie Oliwka i Filip [emoji7][emoji64][emoji480] dzieciaczki sa zdrowe i rosną [emoji173] Oliwka ma 271 g a Filip 265 g [emoji4] 19 tc
Ola__28.12
Zaangażowana w BB
Mam to samo...Martwię się i jednocześnie nie mogę się doczekać wizyty.Idę w przyszły poniedziałek:-) Ciekawe czy poznam płećZobaczymy czy moje pokażą kim są w przyszłym tygodniu Z jednej strony już nie mogę się doczekać a z drugiej boję, bo martwię czy wszystko ok.
Necia0
Ola to będziesz pierwsza, bo ja mam wizytę dopiero w przyszły czwartek trzymam kciuki za Ciebie
Myślę że dobrze będzie wiedzieć, bo chcemy od września kompletować wyprawkę, a ta wiedzą nam w tym pomoże
Chciałabym mieć też pewność że z dziećmi wszystko dobrze, bo wtedy odetchne z ulga.
Myślę że dobrze będzie wiedzieć, bo chcemy od września kompletować wyprawkę, a ta wiedzą nam w tym pomoże
Chciałabym mieć też pewność że z dziećmi wszystko dobrze, bo wtedy odetchne z ulga.
ariska
Ja zaraz jade na wizyte a 9 sierpnia mam prenatalne to też mam nadzieje że już bedzie wiadomo kto sie chowa tam w brzuszku
To trzymam kciuki i daj znać jak poszło [emoji7] [emoji4]Ja zaraz jade na wizyte a 9 sierpnia mam prenatalne to też mam nadzieje że już bedzie wiadomo kto sie chowa tam w brzuszku
reklama
Ola__28.12
Zaangażowana w BB
Dzięki:-) Ja też będę trzymać za Was kciuki w czwartek:-) Wszystko będzie dobrze! Dam znać co u mnie w poniedziałek.Ola to będziesz pierwsza, bo ja mam wizytę dopiero w przyszły czwartek trzymam kciuki za Ciebie
Podziel się: