reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Adunnia u mnie dziś 18 i 1 tc :)
Byłam dziś na sprawdzaniu szyjki i wynikami badań na karowej, bo mam jak wiekszosc z Was niedokrwistosc. Wokół było tyle maluszków które dopiero co przyszło na świat, ze chodzilam jak jakas wariatka i przeglądałam sie z rozczulaniem ;)

Hej :-) U mnie głód umiarkowany, ale zmienił mi się apetyt. Wcześniej miałam wstręt do słodyczy, a teraz je uwielbiam gdzieś tak od 17 tygodnia. Najbardziej kocham białe kinder bueno!!! :p Do tego strasznie chce mi się pić i wypijam chyba ze 3, 5 litra wody dziennie. Wy też tak macie? Z jedzeniem się pilnuję, bo jak zjem normalną porcję (taką jaką jadłam przed ciążą) to jest mi bardzo ciężko ;-) Ściskam Was wszystkie bardzo mocno bliźniacze Mamusie!!!;););)
To samo u mnie na początku to na słodkie nie mogłam patrzeć a teraz tak od 18 tyg tez już coraz bliżej jestem z nutellą i innymi słodkościami :) ale wszystko w umiarze mam tez ochotę na ostre kiełbaski i inne rybki :D Haha miłego dnia

Jestem po wizycie [emoji5] wiec dzisiaj oficjalnie lekarz potwierdził że będzie Oliwka i Filip [emoji7][emoji64][emoji480] dzieciaczki sa zdrowe i rosną [emoji173] Oliwka ma 271 g a Filip 265 g [emoji4] 19 tc

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie!!!:-) Wieeeelkie gratulacje:-) Ja jestem w 19 tygodniu i jeszcze nie wiem kto u mnie mieszka.Mam nadzieję, że dowiem się za tydzień;-)

Ola to będziesz pierwsza, bo ja mam wizytę dopiero w przyszły czwartek :) trzymam kciuki za Ciebie :)
Myślę że dobrze będzie wiedzieć, bo chcemy od września kompletować wyprawkę, a ta wiedzą nam w tym pomoże :)
Chciałabym mieć też pewność że z dziećmi wszystko dobrze, bo wtedy odetchne z ulga.

reklama
Ola to będziesz pierwsza, bo ja mam wizytę dopiero w przyszły czwartek :) trzymam kciuki za Ciebie :)
Myślę że dobrze będzie wiedzieć, bo chcemy od września kompletować wyprawkę, a ta wiedzą nam w tym pomoże :)
Chciałabym mieć też pewność że z dziećmi wszystko dobrze, bo wtedy odetchne z ulga.
Dzięki:-) Ja też będę trzymać za Was kciuki w czwartek:-) Wszystko będzie dobrze! Dam znać co u mnie w poniedziałek.

Do góry