Tak,ciagle myśle o jedzeniu i muszę coś zjeść nawet jak przed chwila zjadłam wczoraj miałam ochotę na kanapki z nutella.Zrobilam dwie i mówię ok,nóż do zlewu,potem mówię oj jeszcze bym zjadła idę robić następne i myśle będę jeszcze jeść?niee,starczy(to było po 22)kolejny nóż do zlewu zjadłam i mówię a zrobię sobie jeszcze jedną,po czym wyjęłam czysty nóż i zrobiłam kolejna kanapkę.Dziewczyny, czy Was też męczy ciągły głód? Ja ciągle bym jadła. A ze Maluchy się rozpychają to zaraz mi wciskają wszystko z żołądka i mnie mdli. A i tak ciągle tylko jedzenie mi na myśli.[emoji16]
reklama
Ola__28.12
Zaangażowana w BB
Hej :-) U mnie głód umiarkowany, ale zmienił mi się apetyt. Wcześniej miałam wstręt do słodyczy, a teraz je uwielbiam gdzieś tak od 17 tygodnia. Najbardziej kocham białe kinder bueno!!! Do tego strasznie chce mi się pić i wypijam chyba ze 3, 5 litra wody dziennie. Wy też tak macie? Z jedzeniem się pilnuję, bo jak zjem normalną porcję (taką jaką jadłam przed ciążą) to jest mi bardzo ciężko ;-) Ściskam Was wszystkie bardzo mocno bliźniacze Mamusie!!!
Ja też jem często i mniejsze posiłki niż przed ciążą, bo potem mi ciężko. Staram się jeść zdrowo. Dużo owoców i nabiału (serki wiejskie, koktajle). Boję się, że przytyje, ale myślę, że później szybko się spali przy 2 dzieci
adunnnia90
Fanka BB :)
Jestem po wizycie [emoji5] wiec dzisiaj oficjalnie lekarz potwierdził że będzie Oliwka i Filip [emoji7][emoji64][emoji480] dzieciaczki sa zdrowe i rosną [emoji173] Oliwka ma 271 g a Filip 265 g [emoji4] 19 tc
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Necia0
Łał gratulacjeJestem po wizycie [emoji5] wiec dzisiaj oficjalnie lekarz potwierdził że będzie Oliwka i Filip [emoji7][emoji64][emoji480] dzieciaczki sa zdrowe i rosną [emoji173] Oliwka ma 271 g a Filip 265 g [emoji4] 19 tc
reklama
adunnnia90
Napewno wszystko bedzie dobrze [emoji4] przypomnij mi ktory tydzien u Ciebie?Zobaczymy czy moje pokażą kim są w przyszłym tygodniu Z jednej strony już nie mogę się doczekać a z drugiej boję, bo martwię czy wszystko ok.
Podziel się: