reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny, czy Was też męczy ciągły głód? Ja ciągle bym jadła. A ze Maluchy się rozpychają to zaraz mi wciskają wszystko z żołądka i mnie mdli. A i tak ciągle tylko jedzenie mi na myśli.[emoji16]
Tak,ciagle myśle o jedzeniu i muszę coś zjeść nawet jak przed chwila zjadłam :errr: wczoraj miałam ochotę na kanapki z nutella.Zrobilam dwie i mówię ok,nóż do zlewu,potem mówię oj jeszcze bym zjadła idę robić następne i myśle będę jeszcze jeść?niee,starczy(to było po 22)kolejny nóż do zlewu:D zjadłam i mówię a zrobię sobie jeszcze jedną,po czym wyjęłam czysty nóż i zrobiłam kolejna kanapkę.:-D

reklama
Ja przedwczoraj o 4 rano robiłam kanapki. A wczoraj w nocy o 23 tak mi się zachciało smażonej cukinii, że nie było przeproś [emoji23][emoji38]

Natalia, staraj się myśleć że już bliżej niż dalej. Myślę że nie jest egoizmem że chciałabyś urodzić w 36, dzieci będą już całkowicie gotowe żeby wyjść na świat, a więc tego Ci życzę kochana :* trzymaj sie!

Oska i Marti, a ja znowu miewam dni kiedy wcinam coś co 3 godzinki ale i takie dni że mogłabym od śniadania do kolacji nie jeść nic.

Hej :-) U mnie głód umiarkowany, ale zmienił mi się apetyt. Wcześniej miałam wstręt do słodyczy, a teraz je uwielbiam gdzieś tak od 17 tygodnia. Najbardziej kocham białe kinder bueno!!! :p Do tego strasznie chce mi się pić i wypijam chyba ze 3, 5 litra wody dziennie. Wy też tak macie? Z jedzeniem się pilnuję, bo jak zjem normalną porcję (taką jaką jadłam przed ciążą) to jest mi bardzo ciężko ;-) Ściskam Was wszystkie bardzo mocno bliźniacze Mamusie!!!;););)

Ja też jem często i mniejsze posiłki niż przed ciążą, bo potem mi ciężko. Staram się jeść zdrowo. Dużo owoców i nabiału (serki wiejskie, koktajle). Boję się, że przytyje, ale myślę, że później szybko się spali przy 2 dzieci :)

reklama
Do góry