reklama
Heda
Fanka BB :)
Kapinka
Heda dla mnie też płeć nie jest ważne. Najważniejsze żeby był U zdrowe [emoji173]ale jestem ciekawa płci nie przeczę.
Suelen dziewczynki śliczne gratuluję jeszcze raz.niech rosną zdrowo.
Co ile mialyscie usg ?chodzilyscie prywatnie do lekarza?
Hejo.
Heda urocze panienki.... niech nabierają ładnie sił
Suelen dajesz rade ! Tak patrzę a to już prawie 34 tyg. Super!!
Kapinka ja równe wiem od 17 tyg teraz w piątek będę miała prenatalne to tylko poproszę o potwierdzenie płci. Chodzę prywatnie co dwa tygodnie zawsze mam usg.
Za tydzień do szputala na badania... tylko jakie obi mogą jeszcze mi zrobić? Jak myślicie? To będzie 21t+4d
Heda urocze panienki.... niech nabierają ładnie sił
Suelen dajesz rade ! Tak patrzę a to już prawie 34 tyg. Super!!
Kapinka ja równe wiem od 17 tyg teraz w piątek będę miała prenatalne to tylko poproszę o potwierdzenie płci. Chodzę prywatnie co dwa tygodnie zawsze mam usg.
Za tydzień do szputala na badania... tylko jakie obi mogą jeszcze mi zrobić? Jak myślicie? To będzie 21t+4d
Heda
Ja miałam wizyty co 2 tygodnie czasem częściej. Teraz miałam mieć co tydzień ale nie doczekałam... Ciążę w Polsce prowadził prywatny lekarz, a koszt jednej wizyty nie mały...Heda dla mnie też płeć nie jest ważne. Najważniejsze żeby był U zdrowe [emoji173]ale jestem ciekawa płci nie przeczę.
Co do płci to sprawdzało ja 4 czy 5 lekarzy ale i tak do końca pewna nie byłam... Mimo to różowe ciuszki czekają w szafie....
Hej dziewczyny no my już w domku,dziewczynki spokojne są,śpią i jedzą i tak w kółko, ściągam pokarm i daje im w butelce,staram Się je dostawiac do cyca,ciężko im to idzie,chęci są,ale nie umieją jeszcze tak mocno ssać,ale mam nadzieję że się nauczą,dziś położna przychodzi także jeszcze mi powie co i jak ja wizyty miałam co 2-3,tygodnie, do lekarza też prywatnie chodziliśmy także dziewczyny życzę wytrwałości i powodzenia
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Heda
Zazdroszczę że masz je już w domku... Moje pewnie jeszcze z tydzień poleżą. Powoli lalki się ogarną z cycem nie poddawaj się... Zawsze to spora oszczędność czasu, jak się od razu z cyca karmi, to ściąganie jedna zabiera dużo czasu szczególnie nocą...Hej dziewczyny no my już w domku,dziewczynki spokojne są,śpią i jedzą i tak w kółko, ściągam pokarm i daje im w butelce,staram Się je dostawiac do cyca,ciężko im to idzie,chęci są,ale nie umieją jeszcze tak mocno ssać,ale mam nadzieję że się nauczą,dziś położna przychodzi także jeszcze mi powie co i jak ja wizyty miałam co 2-3,tygodnie, do lekarza też prywatnie chodziliśmy także dziewczyny życzę wytrwałości i powodzenia
reklama
Podziel się: