reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hej Laseczki :)
Co tam u Was słychać?
U nas dobrze, powoli do przodu, czekam aż dziewczynki wyjadą do domu i kończymy wyprawkę.
A jak u ciebie?

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

reklama
Hej dziewczyny. Tak nieśmiało chciałabym do Was dołączyć. U mnie dopiero 9 tydzień 6 dzień i mam dzisiaj usg żeby sprawdzić jak tam moje Kropki. Jeśli nie macie nic przeciwko to zostałabym tu z Wami, bo kto mnie lepiej zrozumie?[emoji11]
Gratuluję wszystkim już rozpakowanym. I trzymam kciuki za wszystkie trójpaczki[emoji11]

Hej dziewczyny. Tak nieśmiało chciałabym do Was dołączyć. U mnie dopiero 9 tydzień 6 dzień i mam dzisiaj usg żeby sprawdzić jak tam moje Kropki. Jeśli nie macie nic przeciwko to zostałabym tu z Wami, bo kto mnie lepiej zrozumie?[emoji11]
Gratuluję wszystkim już rozpakowanym. I trzymam kciuki za wszystkie trójpaczki[emoji11]
Hej witaj i gratuluję!
Powodzenia na wizycie! I daj znać po niej co i jak.

Dziekuje ślicznie [emoji9]

A powiedzcie, kiedy najwczesniej da się chociaz wstępnie poznać płeć dzieci? Mąż przyjeżdża na tydzień z Anglii 19 czerwca i będzie to 16-17 tydzien. Są wtedy jakieś szanse?

Ja dzisiaj będę się już chyba umawiać na prenatalne i strasznie się boję. Mam za sobą terminację i na sama myśl o tych badaniach aż mi słabo ze strachu. Chciałam zrobić nifty, ale przy bliznietach to odpada. Jakie badania przeszłyście? Ja będę miała usg i test pappa.

Mamaginekolog na fb pisała.o nifty czy harmony i co przy blizniakach pokaże. Te główne trisomie spokojnie bada. A pappa przy dwojce roznie wychodzi. Bo mała grupa porównawcza

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry