[/QUOTE]1k2o....
To córcie masz duże,bo ja w 35t byłam i moje dziewczynki taką wagę miały,3mam mocno za was kciuki,wszystko będzie dobrze
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[/QUOTE]1k2o....
Kochana ja 35t i 21kg na plusie,dobrze,że to juz końcóweczka powodzenia jutroHeda trzymamy kciuki. Musi być dobrze....
Jutro glukoza średnio mi się to widzi. Juz teraz jestem głodna jak wilk a rano nie wiem jak dam rade.
Jak wygląda u was sprawa z wagą? U mnie 19 tydz 4,5 kg plus. Przeraża mnie to. Od około 13 tyg zaczęłam tyć...
I u mnie i u Suelen stabilnie. Bez zmian.
[/QUOTE]Hello dziewczyny... U nas nic nowego nadal siedzimy i czekamy. Z jednej strony dobrze bo sterydy zaczną działać z drugiej ta niewiadoma kiedy co i jak....