reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

1k2o....

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
To córcie masz duże,bo ja w 35t byłam i moje dziewczynki taką wagę miały,3mam mocno za was kciuki,wszystko będzie dobrze :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Heda trzymamy kciuki. Musi być dobrze.... :)

Jutro glukoza :( średnio mi się to widzi. Juz teraz jestem głodna jak wilk a rano nie wiem jak dam rade.
Jak wygląda u was sprawa z wagą? U mnie 19 tydz 4,5 kg plus. Przeraża mnie to. Od około 13 tyg zaczęłam tyć...

Heda trzymamy kciuki. Musi być dobrze.... :)

Jutro glukoza :( średnio mi się to widzi. Juz teraz jestem głodna jak wilk a rano nie wiem jak dam rade.
Jak wygląda u was sprawa z wagą? U mnie 19 tydz 4,5 kg plus. Przeraża mnie to. Od około 13 tyg zaczęłam tyć...
Kochana ja 35t i 21kg na plusie,dobrze,że to juz końcóweczka :) powodzenia jutro :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sikorka to chyba nie tak źle? To jakby mi 1 kg tyg dochodził to będziemy mieć identycznie :)

Glukoza się nie odbyła... szkoda gadać. Awarie w rejestracji mieli... w pt pomyślałam że pójdę ale mają nieczynne. A we wtorek juz wizyta... I musze iść do szpitala na te twarde ławki a w moim laboratorium mają kanapy radio... no zupełnie inna atmosfera :( może jutro pójdę i z głowy.

Hejka
Natalia współczuję Ci tej głodówki bez efektów! Biedna jeszcze raz to samo musisz przejsc:hmm:
A co do tycia to w 25 miałam +8kg za tydzień w piątek wizyta to pewnie 1do 1.5 mi przybedzie więc waga końcowa będzie podobna do Twojej wagi Sikorkaaa.
Malinowa powodzenia z tym remontem!

Hello dziewczyny... U nas nic nowego nadal siedzimy i czekamy. Z jednej strony dobrze bo sterydy zaczną działać z drugiej ta niewiadoma kiedy co i jak....

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

reklama
Do góry