reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Melponea ogromne gratulacje!!!!! Ale super ze masz juz swoje kruszynki na tym świecie!!! Z karmieniem to na spokojnie podchodz-jeśli będziesz się stresować to i martwić czy starczy to będzie na odwrót dzialalo-więc od tej pory mowisz sobie będzie dużo a z każdym dniem coraz wiecej- aha i gdzieś czytałam że w nocy ściągany jest bardziej kaloryczny ( i trzeba niby co 3 godz ściągać żeby pobudzić laktacje ale sama nie wiem czy z tym ostatnim to dam rade-zwłaszcza po operacji) Ale trzymam kciuki i wierzę że dasz radę!!!
Suelen przykro mi że musisz spędzić święta w szpitalu ale to dla dobra dzieci a dla nich wiele jesteśmy w stanie zniesc-bądź silna i myśl pozytywnie-siedzą jeszcze w brzuszku a to super wieści i niech tak zostanie aż będą gotowe do nas dołączyć!!!

Kochane życzę Wam zdrowych pogodnych świąt i mokrego poniedziałku!!!

reklama
Hello, u nas po świętach szpitalnie, moje małe bestje zrobiły matce śmingus dyngus i zalały ja płynem owodniowym. Także leżę w szpitalu i czekam na rozwój sytuacji. Dostałam sterydy, na razie skurczy brak i może uda nam się przeczekać 2-3 dni aż sterydy zaczną działać.

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

Hello, u nas po świętach szpitalnie, moje małe bestje zrobiły matce śmingus dyngus i zalały ja płynem owodniowym. Także leżę w szpitalu i czekam na rozwój sytuacji. Dostałam sterydy, na razie skurczy brak i może uda nam się przeczekać 2-3 dni aż sterydy zaczną działać.

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
Heda a lekarze co mówią? Dacie radę jeszcze parę tygodni dotrwać czy raczej wcześniej będzie rozwiązanie???

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Heda a lekarze co mówią? Dacie radę jeszcze parę tygodni dotrwać czy raczej wcześniej będzie rozwiązanie???

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
O paru tygodniach nie ma mowy, odeszło b.duzo wód płodowych i czekamy tylko na sterydy aż zaczną działać, mój lekarz mówił byle do piątku... Tydzień to max... Dzieciaki duże, teraz tylko by sterydy zadziałały i mogą się rodzić. Jeszcze mam mieć usg robione albo dziś albo jutro dla potwierdzenia ułożenia i ilość tych wód... Było tego naprawdę mega dużo i się zastanawiam czy to od jednego poleciało czy od obu dzieciaczków.

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

Właśnie jestem po USG, jedna panna nie ma wcale wód płodowych wszystkie odpłyneły, mialam wrażenie że conajmniej 2l tego było, i ta panienka waży 2kg a druga 2,1kg.

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

reklama
Do góry