Trójpaczek
Fanka BB :)
Coś cicho na tym forum [emoji4] u mnie jest coraz gorzej. Dziś miałam badanie. Niestety zostało kilka dni i urodzę na pewno. Bo rozwarcie już ma 5 cm. No i pęcherz się obniżył.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W czwartek ważyły 1800 i 1600 z tym, że trzeba liczyć się z tym, że to nie jest ich dokładna waga. Bo jednej nie szło zmierzyć.Trojpaczek - ile waza Twoje dziewczyny?
Jak to jest ze sterydami? Jak dlugo dzialaja?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem w dobrym szpitalu, pod dobrą opieką. Leżę w Poznaniu na ul. Polnej. Tutaj głównie najwięcej bliźniaków się rodzi, także jestem w miarę spokojna.Trojpaczek w dobrym szpitalu jesteście?
Będzie dobrze. Napewno lepiej dzieciaki są przygotowane niż gdyby nagle się zaczęło poza szpitalem.
Sikorkaa pamiętam, że 1kg to był jeden z moich celów.. potem 32 tc.. 34.. i urodziłam
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A sterydy chyba tylko raz można podawać. Ja dostałam dwa tygodnie temu chyba 4 dawki.Trojpaczek - ile waza Twoje dziewczyny?
Jak to jest ze sterydami? Jak dlugo dzialaja?
Jeżeli nie masz skurczy ani rozwarcia to myślę, że nie ma takiej potrzeby. Jeżeli poczujesz napięcia pod brzuchem to od razu jedź do szpitala, bo wtedy na pewno szyjka się skraca. A szyjka 1.7 to jest niezła przy bliźniakach w tym tygodniu. Ja nie mam wcale od tygodnia.32tc, szyjka 17mm - nie dostalam skierowania do szpitala ma sterydy ani nic.. panikowac?