reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Bulkaasia nie ma słów które można Ci powiedzieć. Trzymam mocno kciuki żeby wszystko dobrze się ułożyło.

reklama
Nie mam już siły :( Usg mnie dobilo :( Na dzień dzisiejszy dzieci są za blisko siebie by zrobić operacje, nadal jest różnica w wodach i we wtorek będzie decyzja. Jeśli się pogorszy będę musiała poświęcić jedną dzidzie dla dobra drugiej :( :( :(
Jeśli nie to dalej monitoring, sterydy i tak do 28 tc . Potem cc..
Boże gdzie jesteś?!?!
Kooochanaa... tak mi przykro.. mam nadzieję, że w końcu się to u reguluje i okaże się że są dalej od siebie i operacja będzie możliwa i urodza się śliczna e zdrowe dziewczynki

Bulkaasia cholera aż nie wiem co Ci napisachodzi żeby Cie pocieszyć. Ale wiesz do wtorku jest prawie tydzień to jest jeszcze nadzieja ze się odsuna-i operacja dojdzie do skutku i obie kruszynki będą z wami!
Będziemy tu na forum mocno trzymać kciuki za was rzeby się udało a jak pojde z corcia do kościoła to się za nie pomodlimy-pamiętaj wiara czyni cuda!
Ściskam bardzo mocno

Dziewczyny, dostaliśmy namiary na jednego z najlepszych lekarzy od bliźniąt, który się specjalizuje w powikłaniach i operacjach. Przyjeżdżają do niego z całej Europy. Mamy wizytę w środę o 12. Cena 700 funtów ale to się nie liczy.
Chcemy mieć druga opinie.

Dziewczyny, dostaliśmy namiary na jednego z najlepszych lekarzy od bliźniąt, który się specjalizuje w powikłaniach i operacjach. Przyjeżdżają do niego z całej Europy. Mamy wizytę w środę o 12. Cena 700 funtów ale to się nie liczy.
Chcemy mieć druga opinie.
Trzymam kciuki by znalazł jakieś wyjście. Dla niego komplikacje to norma , więc napewno coś wymyśli.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Suelen a u ciebie jak??????
21.02 ok godz 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza (moje miasto), bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii wielkosci talerza obiadowego :( szybkie podanie lekow i decyzja o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi :( leki, sterydy na rozwoj pluc :( 14.02 mialam zakladany szew, lekarz mowi, ze krwawie spod szwu jakby spod szyjki :( dzieci ok Ulcia wazy 700g a Izunia 695g.

Morze wylanych lez, stres :(

Do góry