reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny, dostaliśmy namiary na jednego z najlepszych lekarzy od bliźniąt, który się specjalizuje w powikłaniach i operacjach. Przyjeżdżają do niego z całej Europy. Mamy wizytę w środę o 12. Cena 700 funtów ale to się nie liczy.
Chcemy mieć druga opinie.
Bardzo trzymam kciuki, super, ze udalo sie specjaliste znalezc.

reklama
21.02 ok godz 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza (moje miasto), bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii wielkosci talerza obiadowego :( szybkie podanie lekow i decyzja o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi :( leki, sterydy na rozwoj pluc :( 14.02 mialam zakladany szew, lekarz mowi, ze krwawie spod szwu jakby spod szyjki :( dzieci ok Ulcia wazy 700g a Izunia 695g.

Morze wylanych lez, stres :(

Jak tam teraz sytuacja? Coś lekarze mówią o dalszym postępowaniu. Czy tylko każą leżeć i czekać jak najdłużej się da...
Suelen ja się tobą tylko stresuje, więc trzymajcie się jak najdłużej.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tam teraz sytuacja? Coś lekarze mówią o dalszym postępowaniu. Czy tylko każą leżeć i czekać jak najdłużej się da...
Suelen ja się tobą tylko stresuje, więc trzymajcie się jak najdłużej.

Wedlug mnie lepiej, bo tylko plamie lekko, nie ma juz tego lania sie krwii. Dostaje leki to brzuch nie boli. Dzis lekarz mowil, ze jest zadowolony, iz wyszlam na prosta. Mam nadzieje, ze unormuja wszystko i pociagne do tego 37 tygodnia ;)

Wedlug mnie lepiej, bo tylko plamie lekko, nie ma juz tego lania sie krwii. Dostaje leki to brzuch nie boli. Dzis lekarz mowil, ze jest zadowolony, iz wyszlam na prosta. Mam nadzieje, ze unormuja wszystko i pociagne do tego 37 tygodnia ;)

To super bo ja o tę twoje maleństwa to jak o swoje się martwię.
Ja byłam dziś na kontroli moje laski mają 820 i 890g więc jest ładnie. Pozatym wsio oki.

Hej. U mnie jak coś cały czas bez zmian. Dziewczynki na szczęście nadal w brzuszku. Ale dzisiaj na obchodzie znowu usłyszałam, że w każdej chwili mogę urodzić. Cały czas w niepewności i duże zagrożenie.

Suelen dobrze że jest już lepiej i oby taj zostało trzymam kciuki za Was dziewczyny i Trójpaczek za ciebie i dzidzie również niech siedzą w brzuszkach jak najdłużej!

Miłego dnia wam życzę a ja lecę sprzatac i gotować a potem u mamy na urodzinach imprezowac!:p
I nie stresujcie się bo to nie da nic dobrego
Buziole i uściski dla was

reklama
Do góry