reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Malinowa ja tez będę rodzić 60km dalej niż najbliższy szpital, bo ten ma I stopień referencyjności, a tamten III. Mój lekarz prowadzący powiedział że i tak by mnie skierowali do niego w przypadku takiej ciąży,teraz jestem chociaż spokojna, że dzieci będą pod odpowiednią opieką

Witam wieczorem

Trójpaczek trzymam kciuki za Was zebys jeszcze z dzidziusiami w brzuszku polezala jak najdłużej się da:)

Powodzenia na jutrzejszych wizytach będę za was trzymać kciuki;)

Ja jeszcze nie wiem jaki stopień ma szpital w którym chce rodzic ale wszyscy znajomi mi go polecają(ze względu na sprzęt i opieke nad noworodkami) a z firmy w której pracuję 2pary bliźniaków właśnie tam przyszło na świat więc chyba coś o tym świadczy?:confused:

Miłego wieczoru życzę :tak:

U nas niezle, wydaje mi sie, ze sytuacja w miare opanowana.

Caly czas mysle o Bulkasi :(

Dobrze że u was ok... Rozumie że leżysz plackiem w szpitalu. Nie dziewczynki będą grzeczne i siedzą jak najdłużej w brzuszku.
Ja też dziś od rana myślę o Bulkasi, ona ma dziś ta ważna wizyte, więc kciuki od rana zaciśnięte. Mam nadzieję że ten lekarz coś wymyśli.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry wszystkim!!!
Wczoraj miałam wizytę u siebie w szpitalu.
Znowu prawie 3h ale nie ma pogorszenia :) Dalej jest różnica w wodach i w wymiarach ale to dlatego, że dziewczyny mają Wewnątrzmaciczne zahamowanie wzrostu płodu, IUGR . Dotyczy tylku kilku procent ciąż i trafiło na nas :(
Następne usg za tydzień, czyli monitoring cały czas.
Jeśli mniejsze dziecko nie da rady, będzie cc.
Założyli mi pessar bo szyjka krótka.

Dziś o godz.12 wizyta u lekarza specjalisty od powikłań u bliźniaków. Mam nadzieję, że jego opinia przywróci mi wiarę, że wszystko jakoś się wyprostuje i będzie już tylko lepiej ;)

Nadal prosimy o modlitwę i kciuki !!!!

Dzień dobry wszystkim!!!
Wczoraj miałam wizytę u siebie w szpitalu.
Znowu prawie 3h ale nie ma pogorszenia :) Dalej jest różnica w wodach i w wymiarach ale to dlatego, że dziewczyny mają Wewnątrzmaciczne zahamowanie wzrostu płodu, IUGR . Dotyczy tylku kilku procent ciąż i trafiło na nas :(
Następne usg za tydzień, czyli monitoring cały czas.
Jeśli mniejsze dziecko nie da rady, będzie cc.
Założyli mi pessar bo szyjka krótka.

Dziś o godz.12 wizyta u lekarza specjalisty od powikłań u bliźniaków. Mam nadzieję, że jego opinia przywróci mi wiarę, że wszystko jakoś się wyprostuje i będzie już tylko lepiej ;)

Nadal prosimy o modlitwę i kciuki !!!!
Czyli co? I wtedy będą w inkubatorze ? Ale jest szansa że będą zdrowe obie ?

reklama
Do góry