reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Ja chyba do końca nie zdaję sobie sprawy ile to wszystko będzie wymagało pracy jak sie dzieciaczki urodzą ale juz sie nie mogę doczekać a tu jeszcze trochę czasu zostało.
Teraz tylko czekam od wizyty do wizyty u lekarza i zamartwiam się czy takie kłucie to ok, czy serca ich biją itp....

reklama
Witam sie

Juz nie bede mowic o tym ze zle spalam caly kark mnie boli chyba zaczne sypiac na stojaco :-):-):-)

2ania mysle ze ta wyprawka bedzie wsamraz Ty masz termin na wrzesien to jeszcze zalezy jaka pogoda bedzie
ja mam termin na listopad wiec bede potrzrbowala czegos cieplejszego
narazie jeszcze o tym nie myslalam
narazie mam problem z wozkiem bo nie wiem jaki kupic

Tylko zastanawiam sie nad rozmiarem 56,bo mam pare ubranek ale na 62 i wydaje mi sie ze beda za duze,co o tym sadzicie??
alex2339 ja wozek odkupuje od znajomej po blizniakach,bo ma malo uzywany bo jej szkraby wogole nie jezdzily,jest nie zniszczony a chce sprzedac za 300zl wiec nawet sie nie zastanawiam.Podoba mi sie,kolka ma obracane,przede wszystkim lekki,i zmiesci sie w drzwi:))

2ania ja mam termin na 19 wrzesnia :) ale na pewno bedzie wczesniej :) co do ubranek to ja mam kompleciki i takie same, nawet ten sam kolor, albo takie same w roznych kolorach albo totalnie rozne :)

Gastone wierze 3maj sie kochana!!!

czesc dziewczynki!
jakas cisza dzis na forum. Ja juz mam dosc upalow, znowu dzis pieklo. Meczy mnie to strasznie. Brzuszek mi troche twardnieje znowu :(. Chyba za bardzo szalalam ostatnio i za duzo chodzilam i robilam. A co tam u Was jak tam wyprawki, jak sie czujecie?

hej ja sierdnio sie czuje przez te duchoty, do tego mam duzo lezec tak zalecil lekarz wiec nawet boje sie co kolwiek zrobic:( bo zaraz brzuszek twardnieje.Ja na razie nie mam nic kupionego, ale zapisuje sobie co potrzeba i ogladam rozne aukcje na alegro.Musimy zrobic w koncu w pokoju male przemeblowanie, a do tego ma przyjsc pod koniec sierpnia majster i bedzie nam zakladacd kafelki na balkon wiec balagan znow bedzie..

reklama
WItam

Kasiona ja mam termin mniej więcej na 25 września, ale kiedys gin wspomnial że 36 tygodni mi daje, na nastepnej wizycie sie zapytam wypadało by cos sie dowiedzieć mniej więcej kiedy ;) chociaż aż tak ciekawa nie jestem wolałabym żeby sobie dzieci tam posiedziałay, chyba nie jestem "gotowa" jeszcze ;) Ale dzis miałam super dzień, gorąco jak w piekle a ja się czułam wysmienicie wręcz, przyjechała siostra z dziećmi kochanymi bąblami moimi, pół dnia po sklepach, trochę placu zabaw, a żeberka ani się nie odezwały i zgagi też nie było, dobrze że dzidzie kopały chociaż bo bym zapomniała że w ciąży jestem ;)

pozdrawiam, miłej i chłodnej nocki

Do góry