reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

hej:)
Kasiona to juz masz prawie wszystko, ja jeszcze ciu ciut musze pokupowac.wlasnie a w jakim sklepie lub u jakiego uzytkownika chcesz kupowac te butelki i art pielegnacyjne?ja myslalam o Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro w kazdym razie sprzedajacy:SklepBabyLand_pl,a ty?slyszalam ze nie do kazdego laktatora pasuje kazda butelka,bo pokarm sie sciaga ja tak rozumiem bezposrednio do niej,moj maz jest z Kr i mieszkalismy tam jakies 2 lata,a od dwoch juz w W-wie,a ty z jakiej dzielnicy jestes?troche poznalam to miasto:)moja mamcia tez do mnie przyjedzie w nd ze mna bo ja jade jutro do niej,a tak na dluzej to jak urodza sie blizniaki moze jej sie uda tak na miesiac bo trzyma urlop specjalnielnie dl anas:)a ty jak organizacyjnie sobie masz plan radzic?ja mysle ze jestesmy silne babki i nawet same sobie bysmy daly rade:)ja mysle o tym zoomie cały czas,sama nie wiem.wstaw fotke wozeczka jak mozesz:)
Jedynka te wszystkie rzeczy co wymienilas z zakupow wczoraj to ja tez jeszcze musze kupic.ja jeszcze nie mam nic do pielegnacji i karmienia.musze sie zabrac do roboty.ciesze sie przynajmniej ze pokoj juz przygotowany,tylko łozeczka wstawic.dzisiaj jak sie masz,jak remoncik?
2ania napewno to zamieszanie z wiyta w szpitalu cie spowolnilo i zmartwilo.teraz wiesz ze jest wszystko dobrze i napewno zaraz wlaczy ci sie wicie gniazdeczka:)

reklama
Na allegro predzej cos ogladam(ale nie zamawiam)ale jakos nie mam szczescia napotkac takich kompletow jak co nie ktore z Was kupuja sporo ubranek za nie wiele kasy

Hej Trojpaczki:)
Dzisiaj o godzinie 13 ide do szpitala a ok godziny 16 moje kruszynki powinny juz byc na swiecie:) nie wiem kiedy to tak szybko przelecialo..dobra ide jeszcze mezowi poprasowac pare koszul do pracy i spakowac jakies bibeloty bo biedak sam nas w pn przeprowadza:) a nie chcialabym miec miazgi w kazdym pudle:p

Lona ale fajnie!!! Kurde tez bym tak chciala isc na 13 do szpitala i o 16 miec juz dzieci :) 3mam kcuki kochana!
Justella butelki kosmetyki i reszta dla mnie bede zamawiac we wloskim sklepie internetowym, bardziej mi sie oplaca ze wzgledu na czas przesylki, ja mieszkalam w okolicach Kapelanki tam gdzie Tesco :) brakuje mi mojego krakowa ale tu tez mi dobrze :) moja mamuska przyjedzie mi pomoc na jakies dwa miesiace a potem to nie mam pojecia..moja tesciowa jest dosc wiekowa, wiec nawet jakby chciala raczej mi nie pomoze, bede sobie jakos radzic sama :) nie ja pierwsza nie ostatnia. poki co to wszyscy mnie strasza, ale ja sie nie przejmuje :) a fotke wozeczka wstawie wstawie jak sie ogarniemy troche z porzadkami i znjade pudlo z kabelkami :D

reklama
Lona ale super! trzymam kciuki! :-)
U mnie remont trwa i jeszcze duuuuzo do konca,ale kolorek scian fajny taki zolciotki, to tego wykladzina jednak niebieska, wiec i rolety beda chyba niebieskie. Na szczescie upalu juz nie ma i jest taki fajny wietrzyk. Strasznie sie umeczylam przez ten skwar. Nogi jak baloniki mi sie robily pod wieczor. A u Was juz tez pogoda troszke lepsza? jak sie dzis czujecie?

Do góry