]hej dziewczynki
Kasiona super ze z chlopczykami jest wszystko dobrze,oby tak dalej
)Jak wyszedl pokoik,czy jeszcze nie malowalas?
dziewczyny dzieki za rady dotyczace butelek i laktatorow,znalazlam taki jeden z chicco do tych butelek chicoo zakrzywionych wiec go chyba zmaowie,jest reczny.w weekend zawisły szafeczki w pokoiku dzieci i nastapilo przemeblowanie na wstawienie łózeczek,Łożeczka co prawda kupimy za jakies 2 mies,ale juz jest na nie miejsce
ciekawe kiedy te upały mina,nie wiem....nie ma czym oddychac.
Nie zdazylismy wymalowac pokoiku niestety, zrobilismy inny pokoj, i dwa dni zajelo nam ustawienie mebli, przelaczenie kabli i wysprzatanie..jak tylko moj O bedzie mial wolny dzien wezmiemy sie za pokoik chlopaczkow
jak sie masz justella?
Jedynka wiadomo zakupy z facetami to nie przyjemnosc, ja z moim mam to samo zawsze mnie pogania, albo jest tak znudzony ze sie odechciewa normalnie..gdyby nie ten jego defekt to bylby idealem ten moj O
Gastone super faza z tymi urodzinami, fajnie by bylo urodzinki 3 za jednym razem swietowac
Gastone mam pytanko, ustalili cesarke bo to ciaza blizniacza ( zreszta jak u prawie kazdej innej mamy blizniaczej) czy dzieci sa ulozone inaczej niz glowkami w dol? pytam bo dzis nastepna babka mi powiedziala na usg o porodzie naturalnym...powiem szczerze ze nie jestem zachwycona , wiem ze to ktorys raz juz wspominam ale troche mnie to przeraza hehe