reklama
Larwka ja też mam problemy z żołądkiem i woreczkiem żółciowym, ciężko strawne odpada, ale od 3 dni mam trochę mniejsze mdłości i zastanawiam się czy są szanse że z czasem ustąpią?? A jak było u Ciebie? Widzisz różnicę między początkiem a teraz??
Emma każda z nas jest wyjątkowa i inaczej przechodzi ciążę, co dziewczyna to inna historia i to jest fajne, że możemy dzielić się swoimi doświadczeniami
Nareszcie przyszedł mój upragniony deszcz i od razu lepiej się oddycha!
Nareszcie przyszedł mój upragniony deszcz i od razu lepiej się oddycha!
Witajcie dziewczyny Na płeć macie jeszcze czas.
Jeszcze wszystko przed wami
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze wszystko przed wami
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj larwka pamiętam jak dzisiaj jak byłam tak na początku ciąży i pragnelam już co najmniej 20tc teraz leci 24 i już bym chciała ponad 30 Czas szybko leci i wiem, że nim się obejrzę a będę jechała rodzić
Ja mialam początki całkiem znosne, mdłości tylko przez 2tyg i lekkie bóle brzucha. Od 2-giego trymestru całkiem inaczej, DUŻO lepiej! Za to teraz jeden siedzi mi w okolicy żołądka i co wieczór zaczyna mnie kluc tak troche na prawo od pępka i pomaga tylko leżenie, więc wieczory mam już trochę wycięte Ale czego sie nie zniesie dla tej cudowej dwójki <3
Ja mialam początki całkiem znosne, mdłości tylko przez 2tyg i lekkie bóle brzucha. Od 2-giego trymestru całkiem inaczej, DUŻO lepiej! Za to teraz jeden siedzi mi w okolicy żołądka i co wieczór zaczyna mnie kluc tak troche na prawo od pępka i pomaga tylko leżenie, więc wieczory mam już trochę wycięte Ale czego sie nie zniesie dla tej cudowej dwójki <3
reklama
Ja w 12 tc poznałam płeć synka. Córka na 100% pokazała się w 20 tc. I teraz co usg się to potwierdza
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: