\\
Ewka - witaj
Nie jesteś przypadkiem telepatką? Nie wiem czy masz takie zdolności ale sprawdź, bo właśnie o imieniu Adaś bardzo poważnie z mm myślimy!
.
Moira telepatką nie jestem
ale poprostu sama miałam być Adasiem, a że urodziłą się moim rodzicom córeczka to Ewa;-)
U nas tez niby dom ogromny, ale u góry mamy tak sypialnie naszą, komputerowy-biuro, pokój Kuby- największy zrobiony z dóch, 2 łazienki i garderobę. Ja Kubusiowo oddałabym nasza sypialnie, a pokój dla nas zrobiła tam gdzie teraz ma Kubus- w jednej częsci nasza sypialnię, a w drugiej częsci dla dzieciaczków. Ale mój mąz wolałby zrezygnować z biura i tam zrobic pokój dla bliźniaków + sofa dla mnie, a komputer itp przeniósłby do graderoby, która i tak jest sporych rozmiarów. Tak kombinujemy, ale narazie stoimy w miejscu.
We wtroek miał wejść facet i zrobic nam dolną toaletę, ale oczywiście mi się nic w sklepach z kaflami nie podoba i na wszytsko trzeba czekać. W związku z tym odsuwa się nasz remont, bo wtedy chciałam wycyklinować parkiet na dole i zrobić nowe schody.
Teraz Kuba jest przeziębiony i nawet wieczorkami nie mogę pojeździc z męzem za kaflami.
Ale pozytywna wiadomośc dnia- kubuś dostał się do przedszkola. Jak wydobrzeje od poniedziałku ruszamy
boje się, że później jak przyjdą na świat bliźniaczki, to poczułby sie odrzucony, jakbym go posłała, więc chcemy teraz spróbować.
Tym bardziej, ze jest mi coraz cięzej się nim zajmować, najchętniej bym spała