darunia0712
Fanka BB :)
Ewcik, sama piersią karmilam. Miałam bardzo dużo pokarmu, że tak powiem, zalewalo mnie. Karmilam ich pojedynczo.
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak chodzicie do lekarza? Na kase chorych czy prywatnie?
W ogóle jak wyglądał wasz drugi trymestr? Mam nadzieję , ze lepiej niz pierwszy bo moje dwie pierwsze ciążę byly supr a teraz to jakaś udręka.
Do kiedy pracowalyscie? Ja jeszcze chodzę ale coraz bardziej mnie meczy praca. Dzieci sie kręcą w brzuchu i ciężko mi przy biurku usiedzieć. Lekarz juz proponował zwolnienie ale nie widzi przeciwwskazań abym chodziła. Nie wiem co robić. :/
Ewcik, ja o porodzie SN też nie wiedziałam nic przy pierwszym dziecku a dałam radę urodzić. Przy bliźniakach co prawda to inna sprawa. Moim zdaniem nie powinni zmuszać Cie do SN. Porozmawiaj jeszcze raz z tą kobietą i powiedz o swoich obawach.Ale jestem zła pani ordynator w szpitalu mi powiedziała że nie ma żadnych powodów żebym nie mogła urodzić naturalnie. W ogóle nie jestem psychicznie na to gotowa cała ciążę mi lekarz mówił że będzie cc. O cesarce wiem wszystko nawet mam już kupione plastry na blizny i pas pooperacyjny a i porodzie naturalnym nie wiem nic. Nie chodziłam na szkołę rodzenia bo po ci się uczyć oddychania jak ma się cc i teraz mnie panika ogarnia.