reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

U mnie jedna ma zwezona cieśń aorty...

W 32 tyg 2040 gram i 1640 gram

eiktkw7i1lgslap3.png
Mam straszną też zgage z nimi az wymiotuje. A napina Ci się brzuch az jest twardy jak skała? Masz jeszcze jakieś dolegliwości?

reklama
Ja dzisiaj idę do szpitala i zaczynam 35 tc więc choć to samolubne to mam nadzieję że ten pobyt w szpitalu nie potrwa długo. Wczoraj na usg dzieciaki wazyly 2500 i 1870 więc ta różnica wagi jest w tej chwili jedyną podstawą do cc co mnie nie pociesza bo już się nastawilam na cc i nie widzę innej możliwości za bardzo się martwię o niedotlenienie drugiego płodu albo to że jedno urodze sn a przy drugim mi zrobią cc bo się obroci.A miałam mieć jutro baby shower :-( Mogłam poczekać z wizytą u lekarza do poniedziałku.

Cześć dziewczyny :) Myślałam że po porodzie nie będę miała czasu na forum ale nawet nie jest źle :p chłopaki sporo śpią chociaż Filip bardziej marudny był ostatnio, ale dochodzę do siebie, brzuch mniej dokucza gorzej z kręgosłupem, w miejscu gdzie miałam wkłucie boli jak chol... Piersi znów zaczynają boleć chyba trzeba się wziąć znów za kapustę... Chciałabym chociaż do 6mc ich podkarmić na swoim ale jak się nie uda to trudno na siłę nic nie zrobię bo tylko się wykończę, w sumie i tak już ze zmęczenia dziś miałam lekkie zawroty głowy.
To ponarzekałam ale uśmieszki chłopców, łapanie za palce w czasie karmienia to najprzyjemniejsze rzeczy dla których matka zniesie wszystko :D

Margaret ale dokarmiasz butelka bo nie masz tyle pokarmu czy tak jest wygodniej? Ja bym chciała karmić tylko piersią ale nie wiem czy przy bliźniakach to jest wogóle wykonalne.

Twardnienia juz przeszłam. Wyciszanie skurczów w szpitalu dwa razy. Mam peesar założony. I wielka zgage obrzęki i bóle kręgosłupa. A tak to do przodu.

eiktkw7i1lgslap3.png
A ile leżałaś w szpitalu z tym twardnieniem brzucha? Ja już leżę tydzień. Dawali mi przez 3 dni lek w pompie co leciał 24h na dobę a teraz dają luteine i nospe

reklama
Póki skurcze nie ustąpiły. 3-4 dni.. dostawałam magnez i nospe a raz papaweryne...

Na szczęście ominął mnie fenoterol...

Ewcik Ty samolubie [emoji2][emoji2][emoji2]
A tak na poważnie słuchaj lekarza lez w szpitalu i nie martw się i nie marudz. Tam będą mieć Cię na oku a w razie W To od razu będą ciąć i działać...

Ja mam nadzieje żeby wytrzymać do 27 w domu a potem będę czuć się bezpiecznie w Łodzi mimo że będę tam w sumie sama jak palec ale wiem ze to najlepsze co może być dla mnie i dziewczynek

eiktkw7i1lgslap3.png

Do góry