reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

hej wszystkim:) dzieki Justella ze napislas ze jest takie forum mam z podobnym terminem do mnie:) no ja niestety biore rozne lekarstewka ale nogi i biodra nadal mnie bola :( ze spaniem tez jest roznie nieraz potrafie nie spac a drzemac tylko, kolezanki moje mowia wyslypoaj sie bo potem.. a no wez sie wyspij :) no i mam zalozony krazek pesser choc bylo narazie wszytsko ok, ale lekarz chce na wszelki wypadek.. bo powiedzial ze gdyby sie cos zaczelo dziac to juz nie damt rady, trudno by bylo. Ale obawy sa zeby nie isc wczesniej do szpitala i nie zawczesnie urodzic co do plci nie wiem jaka bo lekarz mowi ze najlepszy dowod to jest jak sie urodza, mial kiedys pomylke jakas i od tamtej pory nie chce mowic bo go ta laska chamsko potraktowala... Moja ciaza to jednokomosowka, jednoowodniowa, wiec dwoch chlopakow albo dwie dziewczynki beda :):) na wizyte ide teraz po 11 lipca wiec zobacze moje kochane skarby:) zasranawialam sie tez z mezem nad usg 3d ale to kosztuje ale kazdy mowi i naczej wiec w koncu nie wiem czy warto isc czy nie w koncu tak jak kazdy ma swoje zdanie inne na temat wozkow czy lozeczek do spania, a no myslenia jest za dwoje, tak by dobrze bylo:) pozdrawiam.

reklama
reklama
Do góry