reklama
Czasem was podgladam/podczytuje i widze ze w juz w zaawansowanych ciazach jestescie, i mimo niedogodnosci jakie przezywacie w ostatnim trymestrze bardzo wam skrycie pozytywnie zazdroszcze tego finiszu.
Ja jestem w 17 i 3 dniu ciazy i ruchow ciagle nie czuje, kompletna cisza, powoli zaczynam swirowac bo mam za soba juz jedna tragedie gdyz w wieku 21 lat urodzilam martwe dziecko w 40 tygodniu ciazy, dodam ze bylo to prawie 16 lat temu.
Dziewczyny czy przy drugiej ciazy i w dodatku blizniaczej mozna jeszcze w tym okresie nie czuc ruchow?
Wizyte ostatnia u gina mialam 1,5 tygodnia temu do nastepnej jest jeszcze tydzien ja chyba oszaleje ze strachu.
Na dodatek dostaje jakis potwornych wzdec, i dzis to juz mnie biegunka zlapala sama nie wiem czy z nerwow czy moze od magnezu, ktory biore juz od dluzszego czasu po 2x dziennie.
Ja jestem w 17 i 3 dniu ciazy i ruchow ciagle nie czuje, kompletna cisza, powoli zaczynam swirowac bo mam za soba juz jedna tragedie gdyz w wieku 21 lat urodzilam martwe dziecko w 40 tygodniu ciazy, dodam ze bylo to prawie 16 lat temu.
Dziewczyny czy przy drugiej ciazy i w dodatku blizniaczej mozna jeszcze w tym okresie nie czuc ruchow?
Wizyte ostatnia u gina mialam 1,5 tygodnia temu do nastepnej jest jeszcze tydzien ja chyba oszaleje ze strachu.
Na dodatek dostaje jakis potwornych wzdec, i dzis to juz mnie biegunka zlapala sama nie wiem czy z nerwow czy moze od magnezu, ktory biore juz od dluzszego czasu po 2x dziennie.
margaret870
Fanka BB :)
Czekam w kolejce na cc, mam mieć koło 12.45 więc trzymajcie kciuki bo mam stres taki że nie wiem
Marluna ja zaczęłam 19tc i te z nie czuję i tez się stresuje i denerwuje tym strasznie. Wizytę mam dopiero za 2 tyg..
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ewka_111
Fanka BB :)
Co do ruchów - to naprawdę nie ma reguly. Teoretycznie jak są dwa powinno się je szybciej czuć, ale trzeba pamiętać że przy dwojce macica się szybciej rozciąga i rośnie przez co maluchy naprawdę muszą mocno kopać by je poczuć. a jeszcze naprawdę będziecie miały czas nacieszyć się ruchami
Podziel się: