reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

U mnie słabo od kilku dni...
Sytuacja w domu pracy męża nie ciekawa.

A jeśli chodzi o mnie to dziś tak kiepsko...boki brzucha bolą...jutro nowy tydzień to i nowe dolegliwości...

A i hormony robią swoje...

eiktkw7i1lgslap3.png

reklama
Oj hormony tak to się zgodzę, one chyba mają jakiś tajny układ z pogodą bo są tak samo chwiejne :p
Poza tym ja jedynie na boku mam w miarę miękki brzuch a tak to balon...
Już czasem sobie myślę że chciałabym urodzić, ale wiem że maluszki jeszcze trochę czasu potrzebują :)

A dziś w sumie fajna data była ;) 13 w piątek :p

Ja dziś w sumie nie najgorzej. Jakoś nawet bym rzekła ze całkiem dobrze. Nie licząc bólu między nogami i ciągłego silnego bólu pod prawymi żebrami (przepona na wierzchu :( ) to naprawdę dziś nawet sporo energii miałam. I trochę z młodym polatalam i nawet chatę ogarnęłam wiec o dziwo - są jeszcze jakieś dobre dni - choć nie powiem ze najchętniej to już bym urodziła -ale takie dni jak dzisiejszy dają mi do zrozumienia że ze 2-3 tyg jescze się pokulam :/

Kurcze nie śpię dziś od 5 i jestem jakaś strasznie poddenerwowana, młodzi ruszają się normalnie i nic się nie dzieje, a ja si ejakos nie mogę uspokoic. .. ech... musze się podnieść z łóżka i zmierzyć ciśnienie.

Kurcze nie śpię dziś od 5 i jestem jakaś strasznie poddenerwowana, młodzi ruszają się normalnie i nic się nie dzieje, a ja si ejakos nie mogę uspokoic. .. ech... musze się podnieść z łóżka i zmierzyć ciśnienie.

Też tak czasem mam, obudzę się w nocy i koniec spania aż mnie nosi taki niepokój. Mam tak zwłaszcza wtedy jak jestem zbytnio wyspana tzn jak pójdę spać ok 22 to wtedy też wstaję co godz do łazienki, a jak pójdę ok 1 to już tylko 2-3 razy wstanę i jestem bardziej wyspana niż jak pójdę wcześniej spać :p

Kurcze nie szłam wczoraj spać inaczej niż zawsze. A cała dziś latam :( ciśnienie tez mam w normie :( a wszystko mnie dziś tak drażni ze szok... ach te hormony ...

Witam! mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie za to wtargnięcie :)
Czy jest tu jakaś mamusia ze śląska? jestem fotografem dziecięcym i chciałabym zaproponować darmową sesję noworodkową dla maluszka bądź maluszków. Jedyne koszty które trzeba ponieść to koszt dojazdu do mnie, jestem z Sosnowca ;)
Na potwierdzenie zapraszam na fanpega kasia dworaczek foto.
Link do: Kasia Dworaczek- foto
mój mail do kontaktu to kasiadworaczek@poczta.fm albo bezpośrednio na fejsbooku.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę szczęśliwego rozwiązania :*

Jakoś się rozeszły, choć nie powiem ze mąż miał dziś ze mną nie fajnie :p
Kładę się właśnie spać i od dobrych 15 min brzuch mam jak skała - ciekawe czy puści. Zastanawiam się czy brać jeszcze w razie czego nospe czy juz pozwolić naturze działać. Toż to jutro już 36 tc (aż nie wierze ;) )

reklama
A jak u Ciebie Margaret? Nerwy są? To już w sumie tydzień został?

Nietupska, a Ty jak się czujesz? Uspokoiłas się troszkę?

Patuska, a.jak dzisiejszy dzień? Przyniósł trochę spokoju?

Do góry