reklama
margaret870
Fanka BB :)
Oj hormony tak to się zgodzę, one chyba mają jakiś tajny układ z pogodą bo są tak samo chwiejne
Poza tym ja jedynie na boku mam w miarę miękki brzuch a tak to balon...
Już czasem sobie myślę że chciałabym urodzić, ale wiem że maluszki jeszcze trochę czasu potrzebują
Poza tym ja jedynie na boku mam w miarę miękki brzuch a tak to balon...
Już czasem sobie myślę że chciałabym urodzić, ale wiem że maluszki jeszcze trochę czasu potrzebują
ewka_111
A dziś w sumie fajna data była 13 w piątek
Ja dziś w sumie nie najgorzej. Jakoś nawet bym rzekła ze całkiem dobrze. Nie licząc bólu między nogami i ciągłego silnego bólu pod prawymi żebrami (przepona na wierzchu ) to naprawdę dziś nawet sporo energii miałam. I trochę z młodym polatalam i nawet chatę ogarnęłam wiec o dziwo - są jeszcze jakieś dobre dni - choć nie powiem ze najchętniej to już bym urodziła -ale takie dni jak dzisiejszy dają mi do zrozumienia że ze 2-3 tyg jescze się pokulam :/
Ja dziś w sumie nie najgorzej. Jakoś nawet bym rzekła ze całkiem dobrze. Nie licząc bólu między nogami i ciągłego silnego bólu pod prawymi żebrami (przepona na wierzchu ) to naprawdę dziś nawet sporo energii miałam. I trochę z młodym polatalam i nawet chatę ogarnęłam wiec o dziwo - są jeszcze jakieś dobre dni - choć nie powiem ze najchętniej to już bym urodziła -ale takie dni jak dzisiejszy dają mi do zrozumienia że ze 2-3 tyg jescze się pokulam :/
margaret870
Kurcze nie śpię dziś od 5 i jestem jakaś strasznie poddenerwowana, młodzi ruszają się normalnie i nic się nie dzieje, a ja si ejakos nie mogę uspokoic. .. ech... musze się podnieść z łóżka i zmierzyć ciśnienie.
Też tak czasem mam, obudzę się w nocy i koniec spania aż mnie nosi taki niepokój. Mam tak zwłaszcza wtedy jak jestem zbytnio wyspana tzn jak pójdę spać ok 22 to wtedy też wstaję co godz do łazienki, a jak pójdę ok 1 to już tylko 2-3 razy wstanę i jestem bardziej wyspana niż jak pójdę wcześniej spać
Witam! mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie za to wtargnięcie
Czy jest tu jakaś mamusia ze śląska? jestem fotografem dziecięcym i chciałabym zaproponować darmową sesję noworodkową dla maluszka bądź maluszków. Jedyne koszty które trzeba ponieść to koszt dojazdu do mnie, jestem z Sosnowca
Na potwierdzenie zapraszam na fanpega kasia dworaczek foto.
Link do: Kasia Dworaczek- foto
mój mail do kontaktu to kasiadworaczek@poczta.fm albo bezpośrednio na fejsbooku.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę szczęśliwego rozwiązania :*
Czy jest tu jakaś mamusia ze śląska? jestem fotografem dziecięcym i chciałabym zaproponować darmową sesję noworodkową dla maluszka bądź maluszków. Jedyne koszty które trzeba ponieść to koszt dojazdu do mnie, jestem z Sosnowca
Na potwierdzenie zapraszam na fanpega kasia dworaczek foto.
Link do: Kasia Dworaczek- foto
mój mail do kontaktu to kasiadworaczek@poczta.fm albo bezpośrednio na fejsbooku.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę szczęśliwego rozwiązania :*
margaret870
Ewka jak tam nerwy przeszły?
ewka_111
Jakoś się rozeszły, choć nie powiem ze mąż miał dziś ze mną nie fajnie
Kładę się właśnie spać i od dobrych 15 min brzuch mam jak skała - ciekawe czy puści. Zastanawiam się czy brać jeszcze w razie czego nospe czy juz pozwolić naturze działać. Toż to jutro już 36 tc (aż nie wierze )
Kładę się właśnie spać i od dobrych 15 min brzuch mam jak skała - ciekawe czy puści. Zastanawiam się czy brać jeszcze w razie czego nospe czy juz pozwolić naturze działać. Toż to jutro już 36 tc (aż nie wierze )
reklama
Podziel się: