reklama
margaret870
Fanka BB :)
Dziewczyny mam ptanko dotyczące grupy krwi, chodzi mi o konflikt serologiczny. Słyszałam że teraz każda mamuśka musi sobie zakupić szczepionkę sama i ok30 tyg ma być podana. Tylko dokładnie nie jestem pewna jak jest w naszych przypadkach, może któraś wie już coś więcej. Ja wizytę mam dopiero 14.03
Nic się nie dzieje na szczęście ale zapytam po prostu. W sumie czytałam teraz o tym, że profilaktyczne założenie krążka może prowadzić do infekcji i tym samym przyczynić się może do przedwczesnego porodu, no ale zobaczę co na to moja lekarka powie tak z czystej ciekawości zapytam. Na izbie przyjęć mierzyli mi szyjkę to miała prawie 3,5 cm także jest super.
reklama
Szew jednak?Dostałam właśnie informacje, że jutro będą zskladac mi szew na szyjke
Jaj założą ci peesar to zastrzyki na płuca dadzą w ostateczności. Pytałam swojego ginekologa. Po to jest peesar żeby nie było konieczności podawania sterydówIdę dziś na wizytę, zapytam czy jest taka możliwość, aby założyli mi profilaktycznie pessar i ok 30 tygodnia podali sterydy na płucka.
Nie mylcie konfliktu z nie zgodnościa serologiczna...to na początek.Dziewczyny mam ptanko dotyczące grupy krwi, chodzi mi o konflikt serologiczny. Słyszałam że teraz każda mamuśka musi sobie zakupić szczepionkę sama i ok30 tyg ma być podana. Tylko dokładnie nie jestem pewna jak jest w naszych przypadkach, może któraś wie już coś więcej. Ja wizytę mam dopiero 14.03
Podziel się: