reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Nie bede dziekowac narazie... a stres niesamowity... och ach... i nie dociera ze za chwile bede miala 2 Skarbki w ramionach... jak sen to wszystko dzis...

reklama
Justa_podwojne szczęście a widziałaś wózek Freestyle jest wyższy niż Tako i też ma foteliki w zestawie i jest nie drogi. Jeśli nie znajdziemy nic lepszego to go kupimy. Na allegro wystawia go producent.

myślę ,że moje apogeum paniki bedzie w czwartek przed samym cc.
Tydzień temu w 34+6 Zosia ważyła 2400g a Hania tylko 1800g, chciałabym aby Hania miała choć 2000-2100g
A co do wózka to my mamy dorjana

Cześć
Gratuluje Anetka i trzymam kciuki za kolejne zbliżające się porody.

U nas od wczoraj biało zimowo mieliśmy też wczoraj kolęde na szczęście szybko poszło rozmawialiśmy głównie o zdrowiu bo mama po operacji tarczycy oczywiście o ciąży, przynajmniej teraz się nie pytał ile zarabiamy itp. jak w tamtym roku - masakra.

No i w końcu mamy wózek długo szukałam i z kilka dni spędziłam na przeczytaniu opinii ale w końcu jest. Zdecydowaliśmy się jednak na Tako Jumper Duo. Główny wydatek z głowy. Udało się kupić używany 3w1 ale jest zadbany i w dobrym stanie, jest dość szeroki ok.92 cm ale coś za coś. Musze tylko domówić budki do fotelików samochodowych bo brakuje i zastanawiam się nad moskitierami przed owadami - w sumie nie wiem czy się przydadzą a z 70 zł trzeba było by wydać dodatkowo.

Dziś chce się wybrać na pierwsze spotkanie do szkoły rodzenia, mam nadzieję że pogoda wieczorem będzie w miarę i jakoś dojadę.

A możecie polecić jakąś stronę albo link z spodniami ciążowymi. Zupełnie nie wiem jakie wybrać czy jeansowe czy bryczesy, bez przymierzania to zawsze problem.

Miłego dnia Wam życzę

reklama
Jeśli chodzi o spodnie ciążowe to polecam z H&M, mają duży wybór tylko nie wszystko sklepy mają dział dla ciężarnych

Do góry