reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Nie bede dziekowac narazie... a stres niesamowity... och ach... i nie dociera ze za chwile bede miala 2 Skarbki w ramionach... jak sen to wszystko dzis...

reklama
Justa_podwojne szczęście a widziałaś wózek Freestyle jest wyższy niż Tako i też ma foteliki w zestawie i jest nie drogi. Jeśli nie znajdziemy nic lepszego to go kupimy. Na allegro wystawia go producent.

myślę ,że moje apogeum paniki bedzie w czwartek przed samym cc.
Tydzień temu w 34+6 Zosia ważyła 2400g a Hania tylko 1800g, chciałabym aby Hania miała choć 2000-2100g
A co do wózka to my mamy dorjana

Cześć
Gratuluje Anetka i trzymam kciuki za kolejne zbliżające się porody.

U nas od wczoraj biało zimowo mieliśmy też wczoraj kolęde na szczęście szybko poszło rozmawialiśmy głównie o zdrowiu bo mama po operacji tarczycy oczywiście o ciąży, przynajmniej teraz się nie pytał ile zarabiamy itp. jak w tamtym roku - masakra.

No i w końcu mamy wózek długo szukałam i z kilka dni spędziłam na przeczytaniu opinii ale w końcu jest. Zdecydowaliśmy się jednak na Tako Jumper Duo. Główny wydatek z głowy. Udało się kupić używany 3w1 ale jest zadbany i w dobrym stanie, jest dość szeroki ok.92 cm ale coś za coś. Musze tylko domówić budki do fotelików samochodowych bo brakuje i zastanawiam się nad moskitierami przed owadami - w sumie nie wiem czy się przydadzą a z 70 zł trzeba było by wydać dodatkowo.

Dziś chce się wybrać na pierwsze spotkanie do szkoły rodzenia, mam nadzieję że pogoda wieczorem będzie w miarę i jakoś dojadę.

A możecie polecić jakąś stronę albo link z spodniami ciążowymi. Zupełnie nie wiem jakie wybrać czy jeansowe czy bryczesy, bez przymierzania to zawsze problem.

Miłego dnia Wam życzę

reklama
Jeśli chodzi o spodnie ciążowe to polecam z H&M, mają duży wybór tylko nie wszystko sklepy mają dział dla ciężarnych

Do góry