reklama
Sylka87
Fanka BB :)
Zdecydowanie indywidualna ja w pierwszym trym schudlam bo wymiotowalam a przy porodzie 37tc +14kg dzieci 5kg plus wody i łożyska. Dwa dni po -8kg a dwa tyg. -1 kg od wagi wyjsciowej tez zaprzatalam sobie głowę ile przytyje tez googlowalam ale reguly nie ma. W pojedynczych ciazach tez tyja 8kg albo 30. Powodzenia!
JAk bedziesz jadla duzo i niezdrowo, powalala sobie na 'zachcianki" w postaci Mcdonaldsa o 22 to przytyjesz i 30kg. Jak bedziesz sie odzywiac zdrowo, jesc 5 posilkow dziennie i ostalych porach, duzo warzyw i zero slodyczy to przytyjesz mniej.
Ja bylam na diecie cukrzycowej i w 37tc mialam +12kg. Po ciazy od razu wszystko zeszlo. Figure mam jak przed ciaza zero rozstepow, jakiejs obwislej skory. Jak chcecie dziewyczyny dobrze wygladac po ciazy to trzeba sie pilnowac. Takie jest moje zdanie
Ja bylam na diecie cukrzycowej i w 37tc mialam +12kg. Po ciazy od razu wszystko zeszlo. Figure mam jak przed ciaza zero rozstepow, jakiejs obwislej skory. Jak chcecie dziewyczyny dobrze wygladac po ciazy to trzeba sie pilnowac. Takie jest moje zdanie
MammaOla
Początkująca w BB
A ja się pilnuję, jem owoce i warzywa, dużo kasz, dużo białka i w 32+6 na wadze +22kg, smaruję sie od początku olejkiem migdałowym później dołączyłam biooil i mustelę i mam tyle rozstępow, że kazałam mężowi mówić do siebie tygrysku, mam takie pręgi, dodam że przed ciążą byłam bardzo aktywna, spacery (mam córkę 4lata), trzy razy w tygodniu fitness, dieta i nic to nie dało. W pierwszej pojedynczej ciąży przy porodzie 40+5tc na wadze +30kg, wszystko zgubiłam, ciekawe jak będzie teraz.
Mam wrażenie, że im bliżej porodu tym bardziej mi mózg odejmuje. )
U nas 32+2 dni, za około 2 tygodnie cc. Nie mogę się doczekać, żeby przytulić chłopaków!
A ja robię się ogromniasta, do tej pory nie narzekałam, ale teraz czasem mam wrażenie, że brzuch pęknie mi jak balonik... No i w ciagu tygodnia bardzo wiele rozstępów się pojawiło
U nas 32+2 dni, za około 2 tygodnie cc. Nie mogę się doczekać, żeby przytulić chłopaków!
A ja robię się ogromniasta, do tej pory nie narzekałam, ale teraz czasem mam wrażenie, że brzuch pęknie mi jak balonik... No i w ciagu tygodnia bardzo wiele rozstępów się pojawiło
reklama
Chłopaki są już na świecie, przedwcześnie... Piotruś 1600 g 7pkt, Gabryś 1750 1/3/5 pkt. Był owinięty pepowiną, zakwasica, lekkie zapalenie płuc. Byli intubowani, dziś cepap, ale wrócili do inkubatorów. CC zrobione w ostatniej chwili.
Są silni. Wierzę, że będzie dobrze....
Są silni. Wierzę, że będzie dobrze....
Podziel się: