reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Juz wiem o co chodzi... dzieki ze mnie oswiecilas bo moje lekarze to chyba z kosmosu nic nie mowia. Troszke kolejny niepokoj mi sie wlaczyl przez tutejsza niekompetencje lekarska

reklama
Antenka ja mieszkam w uk kosmowkpwosc ocenili ci na bank na 12 tyg scanie nie wiem czy go miałaś i wtedy wiadomo jakie masz bliźnięta i ile masz owodni co do opieki gdyby nie determinacja mojego lekarza to bym swoich nie miała jeżeli masz dwuowofniowa dwukosmoekoea masz wizyty co miesiąc i usg jeżeli jednokosmowkowa a deuoeodniowa to co 2 tyg co do tego czy dzieci są dwu czy jednojajowe pewność ma sie po testach dna po urodzeniu no chyba ze lekarz zrobił uxg w dobrym
Momencie i dobrze ocenił kosmoski

Badanie prenatalne mialam tzn tylko te usg genetyczne i lekarz powiedzial ze jest ok (doslownie)tyle co od niego uslyszalam i powiedzial ze nie jest juz w stanie stwierdzic bo za pozno a jak pokazalam zdjecia z 1usg to powiedzial no chyba 2 kosmosmowki widze nie jestem pewny. No teraz to mam calkiem zlosc na tych lekarzy... no pozostaje mi byc tylko dobrej mysli. Czuje sie ok oprocz zmeczenia. A Ty jak sie czujesz?

Juz wiem o co chodzi... dzieki ze mnie oswiecilas bo moje lekarze to chyba z kosmosu nic nie mowia. Troszke kolejny niepokoj mi sie wlaczyl przez tutejsza niekompetencje lekarska

Skoro mówisz ze niedługo bedziesz w PL to idź po prostu prywatnie do lekarza najlepiej jeszcze na usg 4d do jakiegoś dobrego specjalisty to wszystko Ci powie :) 3mam kciuki za dzieciaki :)

Antenka a nie masz opisu usg w papierach? Podejrzewam ze masz dwukosmowkoea dwuowodniowa jeżeli miałabyś jednokosmowkowa już byś miał wizytę u consultanta od bliźniąt bo to ciąża wyższego ryzyka

reklama
Dwie wizyty prywatne i tylko zdjecia usg, zadnych opisow. Ost wizyta w szpitalu usg 2 min zdjecie na ktorym nic nie widac i nara... totalna porazka

Do góry