reklama
M
mama290
Gość
Antenka ja mieszkam w uk kosmowkpwosc ocenili ci na bank na 12 tyg scanie nie wiem czy go miałaś i wtedy wiadomo jakie masz bliźnięta i ile masz owodni co do opieki gdyby nie determinacja mojego lekarza to bym swoich nie miała jeżeli masz dwuowofniowa dwukosmoekoea masz wizyty co miesiąc i usg jeżeli jednokosmowkowa a deuoeodniowa to co 2 tyg co do tego czy dzieci są dwu czy jednojajowe pewność ma sie po testach dna po urodzeniu no chyba ze lekarz zrobił uxg w dobrym
Momencie i dobrze ocenił kosmoski
Momencie i dobrze ocenił kosmoski
Badanie prenatalne mialam tzn tylko te usg genetyczne i lekarz powiedzial ze jest ok (doslownie)tyle co od niego uslyszalam i powiedzial ze nie jest juz w stanie stwierdzic bo za pozno a jak pokazalam zdjecia z 1usg to powiedzial no chyba 2 kosmosmowki widze nie jestem pewny. No teraz to mam calkiem zlosc na tych lekarzy... no pozostaje mi byc tylko dobrej mysli. Czuje sie ok oprocz zmeczenia. A Ty jak sie czujesz?
Juz wiem o co chodzi... dzieki ze mnie oswiecilas bo moje lekarze to chyba z kosmosu nic nie mowia. Troszke kolejny niepokoj mi sie wlaczyl przez tutejsza niekompetencje lekarska
Skoro mówisz ze niedługo bedziesz w PL to idź po prostu prywatnie do lekarza najlepiej jeszcze na usg 4d do jakiegoś dobrego specjalisty to wszystko Ci powie 3mam kciuki za dzieciaki
M
mama290
Gość
Antenka a nie masz opisu usg w papierach? Podejrzewam ze masz dwukosmowkoea dwuowodniowa jeżeli miałabyś jednokosmowkowa już byś miał wizytę u consultanta od bliźniąt bo to ciąża wyższego ryzyka
reklama
Podziel się: