reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Witajcie mamusie

Witam nowe trojpaczki:tak:

A ja sie dzisiaj nie zaciekawie czuje podbrzusie mnie boli i mam takie uczucie jak by to byly skurcze z tym ze brzuch jest mieciutki bralam juz nospe i leze ale nie pomaga
strasznie sie martwie bylam w zeszlym tygodniu na kontroli i lekarz powiedzial ze wszystko ok

reklama
patrzyłam na ten wozek i wydaje sie fajny, ale nie jestem przekonana co do tego ze jest 3-kolowy, musze przemyslec.

Kasiona to ladnie rosna babelki. ja sie zastanawiam czemu az taka roznica miedzy moimi az 200g. lekarz mowi ze jeden mlodszy troszke i moze dlatego nie bylo go wczesniej widac na USG. ale "wzrostem" podobni.

co do wozka to ja sie zdecydowalam na jane twin two z fotelikami matrix, ale ten co ma akosua tez mi sie podoba.

Jedynka 200 g to nie tak duzo, wiadomo ze nie bede wazyc identycznie, jeszcze dwa tygodnie temu miedzy moimi bylo 150 g roznicy chyba jakos tak..

hej kobietki:)
witam nowe mamusie:jedynke i guinneske:))widze ze piszecie duzo dziewczyny to fajnie,ja jestem na zwolnieniu i ciagle tu zagladam wiec bedziemy sobie pisały.ja tez ciagle z czyms schizuje wiec bedziemy sie wspierac:)teraz z kolei wydaje mi sie ze ten moj brzuszek jak na blizniaki nie jest za duzy,a;e naprwde pulam sie w czolo i mysle sobie zebym sie nie martwila wybujałymi problemami..w poniedzialek za tydzien ide na usg takie bardzo dokladne połówkowe ze wszystkimi pomiarami i juz sie trzese na sama mysl.zawsze bardzo sie boje przed usg tymardziej ze to jednokosmowkowa ciąża.ja na razie dla maluszkow mam troche ubranek i nic pozatym.mialam pod koniec miesiaca kupowac juz łózeczka i jakies inne rzeczy.boje sie jednak i chyba przeciagne w czasie..najchetniej kupilabym wszystko juz dzis, a z drugiej strony to zapeszanie..sama nie wiem.jakos to bedzie:)))
pozdrawiam

ja dzis zaszalalam na allegro. kupilam pierwsze bodziaki i spiochy. lozeczka jeszce nie mam ale juz wybralam zestaw z wyprawka. tylko zamowic. tez boje sie zapeszania ale juz nie moglam sie powstrzymac. Az sie boje co mezus na to bo on kaze mi czekac do lipca- sierpnia. Ja tez sie stresuje przed kazdym USG dobrze ze on zawsze ze mna jest to mi razniej. dzis niepokoje sie troche bo moj brzuch jakby taki ciezki w srodku sie zrobil i jakos tak rozpiera od srodka na dole sama juz nie wiem czy to chlopakom ciasno i tak sie kotluja czy to twardnieje mi ten brzuch ehh...

Hej mamcie.witamnowe trojpaczki ;-)
Ja po sterydkach wiec jestem spokojniejsza.Dupsko mnie troche bolalo hih.zmeczona koszmarnie,myslalam ze sie przekimam ale nie darady.
U nas goraco co niepomaga w niczym..
Aga czy ciebie miesniepo sterydkach bolaly?Ja mam bole miesniowe w udach,krzyzu.Rano mnie ju nie bolaly ale po drugiej dawce znow bola..
No a powiedz kochana jak maluszki??? A co do samopoczucia,niemartw sie kochana wszystko wroci do normy..

Alex a dla ciebie rada,jak bedziesz kolo 30 tg ciazy sama zapytaj sie o sterydy,podobno u nas w Limericku tego nie pilnuja.Ja dzieki bogu sie zapytalam a lekarz sie zdziwil ze nie dostalam jeszcze...Wiec pamietaj.
Aja dzis znow zaszalalam i kupilam kilka ciuszkow..

Witam nowe mamuśki.

Ja jestem własnie po wizycie u lekarza i jestem szczęsliwa :-) ciąża dwóodwodniowa, dwókosmówkowa wszystko w jak najlepszym porządku. No i juz wiadomo że jeden to chłopak.............. no to już mam trzech synków :-)

reklama
Witam nowe mamusie :)

Ja wczoraj mialam kontrole, chlopaczki waza jeden 930 drugi 931 g :D

Lekarka zadowolona mowi ze oby tak dalej, odrazu sie humor poprawia :)

o to super waga wsumie;)

Wpadłam na chwilkę. Jestem już w domu.
Fizycznie czuję się bardzo dobrze,
ale psychicznie wysiadłam.
:sad::sad::sad:

gratkil* moze to baby blues....
Witam nowe mamuśki.

Ja jestem własnie po wizycie u lekarza i jestem szczęsliwa :-) ciąża dwóodwodniowa, dwókosmówkowa wszystko w jak najlepszym porządku. No i juz wiadomo że jeden to chłopak.............. no to już mam trzech synków :-)

bravooo

3 chlopakow rozrabiakow hihihi

Do góry