reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

hej dziewczyny:)
Matko-polko gratuluje synusia i ...pewnie zaraz sie dowiemy.masz szanse na dziewczynke jeszcze0choc jedna bedzie.taka krolewna i trzech braci.zycze ci tego z calego sreca:)))Jak sie czujesz w ogole?Ja dobrze,nic mi nie dolega jak na razie.ja ide na wizyte 21 w poniedzialek.cała drżę,ale to jest normalne u mnie.bede miala takie dokladne z pomiarami.mi na kazdym usg lekarz potwierdza ze to chłopaczki,ja z dziewczynek tez bym sie cieszyla:))a jak sie nayzwaja towi synkowie??a jakies typy imion pojawiły sie na maluszki w brzuszku?Ja nadal obstaje przy Franku i Kubusiu.Moj maz ostatnio powiedzial ze Milan mu sie podoba,mi w sumie tez,tylko to imie głownie na Słowacji w Czechach jest..sama nie wiem.
Justysia007 jak sie masz, wszystko dobrze u Ciebie?nie odzywasz sie..
pozdrowionka

reklama
Hej dziewczynki ja tylko na chwile bo mam lekcje zaraz, dzis jak wstalam w nocy do kibelka to mialam takie dwie gule na brzuchu jedna po lewej druga po prawej stronie, niesamowite to bylo :) i tak sie zastanawialam czy to glowki czy to plecki moich krolewiczow hihi :)

Nutella jak tam? Szykujesz sie do szpitala? Jutro ten wielki dzien no nie??

Milego dnia dziewczynki!

Witam Was dziewczyny!!!!
Gratuluję tym rozpakowanym i życzę dużo zdrówka dla dzieciaczków oraz witam przyszłe nowe mamy bliźniacze.

Mnie wczoraj wypuścili z Ustki.jestem jeszcze w trójpaku.Wszystko jak narazie jest ok,czuje się dobrze, nie mam żadnych bóli ani skurczy.Dzieci rosną po tych sterydach,że hej.Ważą po 2400 i 2500.Cieszę się,że już jestem w domu i urodzę dzieci u mnie w szpitalu.Nie chciałam rodzić w Ustce.Troszkę się nasłuchałam i napatrzymałam i mi to wystarczy.
Jutro ide na wizyte do mojego lekarza i ciekawe co mi powie.Mi juz leci 35 tydzień i moge w każdej chwili zacząc rodzić. Jak ten czas szybko leci:szok: Jeszcze troche i moje dziewczynki będą z nami.

Witam !!!!

Justella ja też czuje sie dobrze, żednych dolegliwości, dziennie dziękuje za to BOGU :-) Dzieci ułożone główkowo, więc mam szanse na poród SN - bardzo bym chciała :-)

No jedno dzieciątko jeszcze sie nie ujawnioło czy to dziewcznka czy chłopczyk, ale po cichutku mysle że może dziewczynka, zawsze marzyłam o trzech chłopcach i jednej córeczce :-)

Moi chłopcy to Miłosz i Mateusz,no a teraz ja bedzie parka to bedzie Jacek i Agatka albo Jaś i Małgosia jeszcze bardzo chciała Stasia i Nel tylko mojemu meżowi ta Nel nie za bardzo sie podoba bo twierdzi że to imie dla psa :-D

Hej!!

moje maluszki tez glowkowo ulozone ale ja bym chyba wolala cc bo martwilabym sie czy drugi bez przeszkod by sie urodzil. Mnie dzis krzyz boli. i troche mnie martwi to twardnienie brzucha przy chodzeniu :-( a wiztyta dopiero 28 06. nie wiem czy nie przyspieszyc..

Witam Was dziewczyny!!!!
Gratuluję tym rozpakowanym i życzę dużo zdrówka dla dzieciaczków oraz witam przyszłe nowe mamy bliźniacze.

Mnie wczoraj wypuścili z Ustki.jestem jeszcze w trójpaku.Wszystko jak narazie jest ok,czuje się dobrze, nie mam żadnych bóli ani skurczy.Dzieci rosną po tych sterydach,że hej.Ważą po 2400 i 2500.Cieszę się,że już jestem w domu i urodzę dzieci u mnie w szpitalu.Nie chciałam rodzić w Ustce.Troszkę się nasłuchałam i napatrzymałam i mi to wystarczy.
Jutro ide na wizyte do mojego lekarza i ciekawe co mi powie.Mi juz leci 35 tydzień i moge w każdej chwili zacząc rodzić. Jak ten czas szybko leci:szok: Jeszcze troche i moje dziewczynki będą z nami.

gratulacje ze do 35 tc wytrwalas:) a jakie imie nadajesz dziecia??

Witam !!!!

Justella ja też czuje sie dobrze, żednych dolegliwości, dziennie dziękuje za to BOGU :-) Dzieci ułożone główkowo, więc mam szanse na poród SN - bardzo bym chciała :-)

No jedno dzieciątko jeszcze sie nie ujawnioło czy to dziewcznka czy chłopczyk, ale po cichutku mysle że może dziewczynka, zawsze marzyłam o trzech chłopcach i jednej córeczce :-)

Moi chłopcy to Miłosz i Mateusz,no a teraz ja bedzie parka to bedzie Jacek i Agatka albo Jaś i Małgosia jeszcze bardzo chciała Stasia i Nel tylko mojemu meżowi ta Nel nie za bardzo sie podoba bo twierdzi że to imie dla psa :-Durl][/SIZE][/FONT]

ale fajny komplet imionek wybralas mnie sie podoba Jacek i Agatka;)

hej
Matko-polko fajne masz imiona synusiów.Tez zastanawialam sie wczesniej nad Mateuszkiem,ale tyle jest tych fajnych imion, ze ciezko sie zdecydowac,pomio ze mam az szanse od razu dwa wybrac:))My to mamy dar od Boga,dwoje naraz,niesamowite.Moi chlopcy ułożeniu sa w kształcie litery T wiec na razie nie ma sznas na SN,ale ja jestem straszny tchorz na długi bol i nastawiam sie na cc.:tak:jak twoje przygotowania, duzo masz rzeczy po swoich synkach pewnie, a czy cos juz kupilas dodatkowo??Skad jestes i czy wiesz w jakim szpitalu bedziesz rodzila?Myslalas o szkole rodzenia skoro myslisz o porodzie SN??Pozdrawiam serdecznie

Hej trojpaczki,
dzis moj ostatni dzien z brzuchem, musze sie jeszcze z nim pozegnac :) zrobic pare zdjec, bo juz jutro bedzie on przeszloscia... No i koniec spania w nieskonczonosc :)
Do uslyszenia po rozpakowaniu ;)

Nutella- to juz jutro:-), trzymam kciuki:), gratuluje dotrzymania brzuszka do samego konca, mam nadzieje ze mi tez sie uda:) Jak mozesz wyslij fotke swojego brzusia:)

reklama
Do góry