reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

hej dziewczyny:)
Matko-polko gratuluje synusia i ...pewnie zaraz sie dowiemy.masz szanse na dziewczynke jeszcze0choc jedna bedzie.taka krolewna i trzech braci.zycze ci tego z calego sreca:)))Jak sie czujesz w ogole?Ja dobrze,nic mi nie dolega jak na razie.ja ide na wizyte 21 w poniedzialek.cała drżę,ale to jest normalne u mnie.bede miala takie dokladne z pomiarami.mi na kazdym usg lekarz potwierdza ze to chłopaczki,ja z dziewczynek tez bym sie cieszyla:))a jak sie nayzwaja towi synkowie??a jakies typy imion pojawiły sie na maluszki w brzuszku?Ja nadal obstaje przy Franku i Kubusiu.Moj maz ostatnio powiedzial ze Milan mu sie podoba,mi w sumie tez,tylko to imie głownie na Słowacji w Czechach jest..sama nie wiem.
Justysia007 jak sie masz, wszystko dobrze u Ciebie?nie odzywasz sie..
pozdrowionka

reklama
Hej dziewczynki ja tylko na chwile bo mam lekcje zaraz, dzis jak wstalam w nocy do kibelka to mialam takie dwie gule na brzuchu jedna po lewej druga po prawej stronie, niesamowite to bylo :) i tak sie zastanawialam czy to glowki czy to plecki moich krolewiczow hihi :)

Nutella jak tam? Szykujesz sie do szpitala? Jutro ten wielki dzien no nie??

Milego dnia dziewczynki!

Witam Was dziewczyny!!!!
Gratuluję tym rozpakowanym i życzę dużo zdrówka dla dzieciaczków oraz witam przyszłe nowe mamy bliźniacze.

Mnie wczoraj wypuścili z Ustki.jestem jeszcze w trójpaku.Wszystko jak narazie jest ok,czuje się dobrze, nie mam żadnych bóli ani skurczy.Dzieci rosną po tych sterydach,że hej.Ważą po 2400 i 2500.Cieszę się,że już jestem w domu i urodzę dzieci u mnie w szpitalu.Nie chciałam rodzić w Ustce.Troszkę się nasłuchałam i napatrzymałam i mi to wystarczy.
Jutro ide na wizyte do mojego lekarza i ciekawe co mi powie.Mi juz leci 35 tydzień i moge w każdej chwili zacząc rodzić. Jak ten czas szybko leci:szok: Jeszcze troche i moje dziewczynki będą z nami.

Witam !!!!

Justella ja też czuje sie dobrze, żednych dolegliwości, dziennie dziękuje za to BOGU :-) Dzieci ułożone główkowo, więc mam szanse na poród SN - bardzo bym chciała :-)

No jedno dzieciątko jeszcze sie nie ujawnioło czy to dziewcznka czy chłopczyk, ale po cichutku mysle że może dziewczynka, zawsze marzyłam o trzech chłopcach i jednej córeczce :-)

Moi chłopcy to Miłosz i Mateusz,no a teraz ja bedzie parka to bedzie Jacek i Agatka albo Jaś i Małgosia jeszcze bardzo chciała Stasia i Nel tylko mojemu meżowi ta Nel nie za bardzo sie podoba bo twierdzi że to imie dla psa :-D

Hej!!

moje maluszki tez glowkowo ulozone ale ja bym chyba wolala cc bo martwilabym sie czy drugi bez przeszkod by sie urodzil. Mnie dzis krzyz boli. i troche mnie martwi to twardnienie brzucha przy chodzeniu :-( a wiztyta dopiero 28 06. nie wiem czy nie przyspieszyc..

Witam Was dziewczyny!!!!
Gratuluję tym rozpakowanym i życzę dużo zdrówka dla dzieciaczków oraz witam przyszłe nowe mamy bliźniacze.

Mnie wczoraj wypuścili z Ustki.jestem jeszcze w trójpaku.Wszystko jak narazie jest ok,czuje się dobrze, nie mam żadnych bóli ani skurczy.Dzieci rosną po tych sterydach,że hej.Ważą po 2400 i 2500.Cieszę się,że już jestem w domu i urodzę dzieci u mnie w szpitalu.Nie chciałam rodzić w Ustce.Troszkę się nasłuchałam i napatrzymałam i mi to wystarczy.
Jutro ide na wizyte do mojego lekarza i ciekawe co mi powie.Mi juz leci 35 tydzień i moge w każdej chwili zacząc rodzić. Jak ten czas szybko leci:szok: Jeszcze troche i moje dziewczynki będą z nami.

gratulacje ze do 35 tc wytrwalas:) a jakie imie nadajesz dziecia??

Witam !!!!

Justella ja też czuje sie dobrze, żednych dolegliwości, dziennie dziękuje za to BOGU :-) Dzieci ułożone główkowo, więc mam szanse na poród SN - bardzo bym chciała :-)

No jedno dzieciątko jeszcze sie nie ujawnioło czy to dziewcznka czy chłopczyk, ale po cichutku mysle że może dziewczynka, zawsze marzyłam o trzech chłopcach i jednej córeczce :-)

Moi chłopcy to Miłosz i Mateusz,no a teraz ja bedzie parka to bedzie Jacek i Agatka albo Jaś i Małgosia jeszcze bardzo chciała Stasia i Nel tylko mojemu meżowi ta Nel nie za bardzo sie podoba bo twierdzi że to imie dla psa :-Durl][/SIZE][/FONT]

ale fajny komplet imionek wybralas mnie sie podoba Jacek i Agatka;)

hej
Matko-polko fajne masz imiona synusiów.Tez zastanawialam sie wczesniej nad Mateuszkiem,ale tyle jest tych fajnych imion, ze ciezko sie zdecydowac,pomio ze mam az szanse od razu dwa wybrac:))My to mamy dar od Boga,dwoje naraz,niesamowite.Moi chlopcy ułożeniu sa w kształcie litery T wiec na razie nie ma sznas na SN,ale ja jestem straszny tchorz na długi bol i nastawiam sie na cc.:tak:jak twoje przygotowania, duzo masz rzeczy po swoich synkach pewnie, a czy cos juz kupilas dodatkowo??Skad jestes i czy wiesz w jakim szpitalu bedziesz rodzila?Myslalas o szkole rodzenia skoro myslisz o porodzie SN??Pozdrawiam serdecznie

Hej trojpaczki,
dzis moj ostatni dzien z brzuchem, musze sie jeszcze z nim pozegnac :) zrobic pare zdjec, bo juz jutro bedzie on przeszloscia... No i koniec spania w nieskonczonosc :)
Do uslyszenia po rozpakowaniu ;)

Nutella- to juz jutro:-), trzymam kciuki:), gratuluje dotrzymania brzuszka do samego konca, mam nadzieje ze mi tez sie uda:) Jak mozesz wyslij fotke swojego brzusia:)

reklama
Do góry