reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej ponownie
wow Nutelka jaki ładny brzuszek, żadnych rostepów,jestes naprawde dzielna kobieta:)
jutro zycze jeszcze wiekszej odwagi, duzo siły i zdrowka,powodzenia:)))
Odezwij sie jak tylko bedziesz mogła:)

Witajcie kochane!!!!

Dziękuję Wam za wsparcie!!!!

Ja dziś odżyłam. Byłam u moich kruszynek zawieść mleko.
Perełki są już w lepszej formie.
Nadia mniejsza nie ma już infekcji i ma odstawiony antybiotyk,
Zosia większa po trudnej niedzieli, gdzie miała poważne problemy z oddychanie i została podłączona do tlenu, miała też podawane morfinę, aby nie czuć bólu,
dziś oddycha już samodzielnie!!!!!!!!
Obie oddychają samodzielnie, mają tylko doprowadzone rurki w razie, które czasami dają im tlen.
Po żółtaczce też już nie ma śladu!!!!
Obie dostają moje mleczko i od poniedziałku mają już podwójną dawkę.
Nadia dostawała 3 ml co 2 godziny dziś już 6, a ma dojść na razie do 9.
Zosia dostawała 4 ml co 2 h, dziś 8, ma dojść do 12.
Cysta się w brzuszku się wchłonęła i nie było to nic poważnego.
Dziś jak byłam u dziewczynek dostałam Nadunię do przytulenia.
Leżała na moich piersiach około 30 min.
Cudowne uczucie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest taka malutka i dobniutka, ale piękne uczucie!!!!!!!!!!
Zośkę będę tulić w sobotę. Nie chcą na razie, aby dziewczynki zbyt często opuszczały inkubator.
Jestem dziś mega zadowolona!!!
Oby tak dalej!!!!

Nutella
trzymam kciuki!!!!

Gastone mnie nic nie bolało, ale ja od zaraz po zastrzykach miałam meksyk, więc może mi umknęło.

Nutellka trzymam kciuki!!!!! i Masz sliczny brzuszek, az zal sie pewnie rozstawac z nim, nie? hehehe :)

Aga Natalia ciesze sie ze nastroj sie poprawil, ale nic dziwnego skoro moglas utulic swoja kruszynke. Jestes bardzo dzielna, dziewczynki maja szcescie ze maja taka mamusie :) I super ze kazdy dzien przynosi poprawe :) Niech rosna sloneczka w sile i zdrowie :)

Aga-Natalia- cieszymy sie razem z Toba ze z maluszkami coraz lepiej, juz niedlugo beda z Toba w domku:) ale Ci zazdroszcze. a w ktorym tyg urodzilas?

nutella- trzymamy kciuki:) badz dzielna kochana.
Jejku jaki Ty masz maly brzusio, ja jestem w 32 tyg i juz mam wiekszy, mam wrazenie ze zaraz mi peknie:p

Co do imion to mam problem.Będą dwie dziewczynki,dla jednej mąż wybrał Paulinka,a dla drugiej ja mam wybrać i tu mam problem bo nie mam pojęcia jakie.Wczesniej mi sie różne podobały,a teraz żadne:-(

reklama
Hej mamcie.
aga natalia super wiesci.ciesze sie przeogromnie ze masz sie lepiej i ze dziewczynki dochodza do siebie.Gratuluje mamuniu!
Nutella sliczny brzusio,juz go dzis nie bedzie ;-)
A ja wczoraj super sie czulam.Normalnie jakbym w ciazy nie byla.Clay dzien na nogach i w dodtku zaliczylam spacer po plazy wieczorkiem.
No a dzis wrocilo wszystko do normy heheh znaczy do d....

Do góry