reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej dziewczyny.I wyladowalam wczoraj w szpitalu:( Na kontrolnej wizycie okazalo sie ze jeden z chlopcow dwukrotnie okrecil sobie wokol szyjki pepowine i jest w niej za wysoki przeplyw wiec nalezy to kontrolowac w szpitalu.Zdaje sobie sprawe ze tak jest bezpieczniej dla dzieci ale z drugiej strony w domu zostala dwuletnia corka,juz za nia tesknie :( Najgorsze ze nie wiadomo czy sie odpetli synek czy zostaje mi juz tylko szpital przez ok kolejne 8 tyg bo tyle gdzies jest do planowanego cc.

Ewe505 - współczuję szpitala :-( ale dobrze, że zaopiekuja się Tobą, dobrze,ze masz takie badania.
Trzymaj się :*

Ja nie mam badanych przepływów, czy to powinno byc standardowo robione ?

Tarantulka witaj, ja mam omega med optima

Mama290 - może ja nie wiem,że on to bada...juz zglupialam,nigdy nic nie mówił. Napewno na polowkowym to bylo badane
a tak normalnie to nie wiem :-(
ciąża dwukosmowkowa,dwuowodniowa,

Jup co ile robia ci usg?? ja mialam zle przeplywy I dlatego ciaza zostala rozwiazana w 31 tyg bo tylko sie pogorszalo przeplywy sa wazne bo mozna wychwycic cos niepokojacego dzieci jest dwoje mniej miejsca I moga sie rozne zeczy dziac a lekarza masz zwyklego czy od blizniat ?

Mama290 - co 3 tyg.
Zmartwilam się tym,wydawało mi sie ,ze lekarz wie co robi,bo nie jest to jakis pierwszy lepszy gin.i to nie sa pierwsze bliźniaki u niego,pracuje w szpitalu.,no ale czy specjalista od bliźniąt to nie wiem nawet gdzie takiego szukać i tak jeżdżę 80 km od miejsca zamieszkania,bo tu małe miasteczko.
Dzięki za info...

reklama
Jup ja mialam robione gdzies od 18 tyg przeplywy a usg co 2 tyg a pozniej to juz co tydz a moj lekarz to tylko ciaze jednowodniowe prowadzi to twoja pierwsza ciaza??

Do góry